Promix Feeder Slow Sinking Wafters Fluo Mix 10mm - Promix Wafter Csali

1 790,00 Ft / db
Nincs raktáron


Promix Feeder Slow Sinking Wafters Fluo Mix 10mm - Promix Wafter Csali
A Slow Sinking Wafters termékcsaládot az összes eddigi csalinhoz képest új alapokra helyeztük. A kiindulási alapot a Feeder Slow Sinking technika követelményei adták meg. A csalinak olyan felhajtóerő kellett, ami a horoggal együtt is vagy nagyon lassan sűllyed, vagy leheletfinoman, éppen csak lebeg.
Ez a tulajdonsága a method feederezésnél is gyakorlatilag igazi mindenessé teszi. A 10mm-es csali 8-as illetve 10-es horgokhoz tökéletes. A balanszírozottságát a megfelelő tüske kiválasztásával lehet tökéletessé tenni. Ha lebegtetni szeretnéd, tehát egy klasszikus pop up-os működésre van szükséged, a horgod súlyához mérten a fine csalitüskék közül kell a 7-es vagy a 10-es méretet választani. Ha wafterként szeretnéd felkínálni, akkor pedig a 7-es vagy a 10-es normál tüskével tudod beállítani a választott horoghoz megfelelő balanszot.
A csali alakja is különleges lett, gyakorlatilag a teljes felületén enyhe ívek futnak végig, így egy sokkal természetesebb, kerekded, szögletességektől mentes csalit kapsz. A tészta alapanyagát is teljesen átdolgoztuk, enyhén édeskés, kissé halas jelleget kapott, ami aromáktól mentes, a tészta alapanyagainak illata érezhető csak. A Fluo Mix széria az 4 legkedveltebb fluo szín (citromsárga, narancssárga, rózsaszín és fehér) keveréke, a barnával kiegészítve, így gyakorlatilag egy tégelyben a kezedben lehet egy minden helyzetre megoldást nyújtó csali.
  • Feltűnő és rejtő színekben is
  • Egyedi tésztarecept
  • Attraktorok
  • Sokrétűen használható felhajtóerő
  • Egyedi formavilág
  • Nagyfokú horogállóság
  • Method módszerhez is optimális
  • Optimális 10mm-es méret
  • Aromamentes

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
promix-318-20200119161132 Gyártó Promix
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Bertalan László
2023-09-10 14:13
Szabo Gyula
2023-06-26 19:12
Székely Csaba
2023-03-05 17:10
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!