-28%

Mainline High Visual Pop-ups Scopex & Blackcurrant 15 mm - Mainline Pop-Up Csali

4 990,00 Ft / Dob
Akciós ár:
3 590,00 Ft / Dob
1 Liter (4 Dob) = 14 360,00 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Dob

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára!
Limitált akció Az akció a 2024. március 14. és 2024. június 24. között érvényes vagy a készlet erejéig!
Mainline High Visual Pop-ups Scopex & Blackcurrant 15 mm - Mainline Pop-Up Csali
Az elmúlt néhány évben a Mainline több sorozat kiváló, limitált kiadású horogcsalit gyártott, amelyek nagyon népszerűek voltak a pontyhorgászok körében szerte Európában. De volt köztük két olyan, amely óriási sikert aratott. Gyorsan elfogytak a boltok polcairól, rengeteg pontyot fogtak velük, és a pontyhorgászok is hamar kifogytak belőlük. Bár a terv mindig is az volt, hogy csak korlátozott példányszámban adják el őket, nem tudtak mit kezdeni a rajongók csalódottságával, és emiatt a Scopex & Black Currant és a Pink Pinana ízesítéssel bővítették a High Visual horogcsali választékot. Ez azt jelenti, hogy mindazok a horgászok, akik monstre mennyiségű halat fogtak ezekkel a limitált kiadású pop-upokkal, most újra hozzájuthatnak, anélkül, hogy attól kellene tartaniuk, hogy kifogy a készlet.

A Pink Pinana különböző gyümölcsök kombinációja, beleértve a híres Mainline Pineapple-t, Bananát és Peach Ade-et is. A francia Korda horgász, Julien Blot állította össze a receptet, amely N-vajsavat és kiváló minőségű édesítőszereket tartalmaz. A lágy rózsaszín színnel kombinálva nagyon hatásosnak bizonyult mindenhol, akár önálló horogcsaliként vagy egy etetett terület fölött.

"Tényleg olyan az illata, mint egy old school keveréknek..." A Scopex & Blackcurrant pop-upok az egyik első házi készítésű horogcsalin alapulnak, amelyet a holland Korda pontyhorgász, Kevin Diederen készített sok évvel ezelőtt, aki az évek során sok jó pontyot fogott a krémes, bogyós gyümölcsös kombinációval. Bár nem túl elterjedtek a narancssárga horogcsalik, a legjobb horgászok közül néhányan nagyon sikeresen használták eddig is. A szuper édes attraktorokkal kombinálva pedig ez egy olyan csali, amely biztosan felkelti a halak figyelmét!
Teljesen új a kínálatban a Crab IB pop-up. Ahogy a neve már sejteti, ez a horogcsali a rák ízét ötvözi a Mainline évek óta használt gyümölcsös és sikeres IB keverékével. A kettő kombinációja olyan egyedi illatot eredményez, amelyet minden bizonnyal a pontyok és a horgászok is értékelni fognak. Világos pasztellszíne tökéletesen kiemelkedik a sötét és hínáros mederfenéken. A High Visual pop-up termékcsalád mindhárom új kiadása 12 mm-es és 15 mm-es átmérőben kerül forgalomba.
  • Átmérő: 15 mm
  • Kiszerelés: 250 ml
  • Krémes, bogyós gyümölcsös kombináció

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
mainline-11934 Gyártó Mainline
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Czvik János
2024-05-30 08:16
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!