Haldorádó Tornado Micro Pellet Tintahal & Barack - Haldorádó Melegvízi Mikropellet

1 990,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (2.5 Csom) = 4 975,00 Ft
Nincs raktáron


Haldorádó Tornado Micro Pellet Tintahal & Barack - Haldorádó Melegvízi Mikropellet
Megérkeztek a nagy sikerű TORNADO Method Mix etetőanyagokkal azonos ízesítésű pellet keverékek. A tapasztalatok alapján rendkívül látványosak és fogósak! Több különböző méretű és oldódási idejű pellet mesteri keverékei, amelyekben feltűnően sok az adott ízesítéshez passzoló színes szemcse.
Azt tapasztaltuk, hogy a rikító szemek, különösen a zavarosabb vizekben, extra csáberőt jelentenek és fokozzák a táplálkozási ingert. A halak bátrabban veszik fel így a többnyire feltűnő színű csalit is. Használata nagyon egyszerű, 100-150 ml vízzel kell felönteni, annak függvényében, hogy mennyire tapadósra szeretnénk keverni. Majd 8-10 perc pihentetés után már kosárba is tölthető.
De úgy véljük, hogy a legjobb hatásfokot akkor érjük el, ha 50-50%-ban keverjük az azonos ízesítésű TORNADO etetőanyaggal. Ekkor látványos, intenzív felhőt képez a method kosárból kioldódó keverék, miközben a sok puha, színes pellet szem olyan ellenállhatatlan falatokat képez, amelyek mellől a hal addig nem mozdul, amíg egyet is talál. A színek összeállításánál szempont volt, hogy mindenképp utaljon a termék az ízesítésénél már megszokott változatokra. Így a Puncs & Menta pink vonalon erős, míg, mondjuk a Mangó a narancssárgában bővelkedik.
Ízváltozatok: Sipi 1, Sipi 2, Édes Szamóca, Rokfort Sajt, N-Butyric & Ananász, Mézeskalács, Mangó, Fokhagyma & Mandula, Puncs & Menta és Tintahal & Barack.
  • Kiszerelés: 400 gramm
  • Átmérő: 2-3 mm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Gergő Gátszegi
2024-02-07 21:42
Krempf József
2023-07-22 16:10
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!