Promix Method Pellet - Black Panettone

1 990,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (1.25 Csom) = 2 487,50 Ft
Nem rendelhető


Promix Method Pellet - Black Panettone

A Promix Method Pellet összetétele úgy lett kialakítva, hogy a magas, 40%-os fehérjetartalom mellett, a könnyen emészthető maradjon. Így egy komplex, minden szükséges tápanyagot tartalmazó, kiemelkedő beltartalmi mutatókkal rendelkező keverék jött létre. Fehérjetartalmát a legmagasabb minőségű halliszteken kívül prémium minőségű KRILL liszttel fokoztuk. Magas rosttartalommal rendelkezik, ami könnyű emészthetőséget garantál. Ezt a termékcsaládot a Full Fish mixek kiegészítésére hoztuk létre, így ízekben is ezekhez igazodik. Vitominokban és esszenciális olajokban egyaránt gazdag. Olajtartalmát leginkább a halolaj, lazacolaj, és tonhalolaj adja, melyek szinte mágnesként vonzzák a halakat.

A Black Panettone egyik különlegességét az ízvilág adja. Az édes vaníliás, citrusos és egyben halas íz az egyik legegyedibb aromájú csalogatóanyaggá teszi. A pontyoknak, abból is a nagyobb példányoknak szinte ellenálhatatlan, míg a fehér halakat kevésbé vonzza. Ezt a hatását különféle halolajokkal tovább tudtuk erősíteni, így egy igazi, ízig vérig pontyos, nagyhalas mixet kaptunk. Könnyen bekeverhető, a 800g pellet kb 3,6-4dl folyadék hozzáadásával nyeri el tökéletes állagát, fedeles edényben rázogatva, vagy kézzel kevergetve, amíg az összes folyadékot fel nem vette.. Horgászat közben érdemes folyamatosan spriccelni, vagy nedves kézzel kevergetni. Akkor a legfogósabb, ha a felülete mindig nedves egy picit.

Vízbe érve 8-12mp után szinte robbanásszerűen bont. Ez az idő elég arra, hogy a mélyebb vízű bányatavakban is a fenékre érjen a kosár a kioldódás előtt. A pelletszemekből rögtön elkezdenek a szabad aminosavak, fehérjék, olajok kioldódni, a kosárhoz húzva a környék halait. A pellet lassan oldódik, így a vízben sokáig az etetésen marad, a kisebb áramlatok sem sodorják el. Egész évben jó eredménnyel használható!

  • Magas fehérjetartalom többféle szemcsmérettel
  • Esszenciális olajok és vitaminok
  • Könnyű használat
  • Gyorsan bont, de lassan oldódik
  • Mélyebb vizeken is a fenékre ér
  • Method módszerre fejlesztve
  • Prémium minőségű összetevők
  • Kiszerelés: 800 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
promix-318-20200119161132 Gyártó Promix
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Soós Miklós
2021-04-18 16:27
Pecze Károly
2021-04-15 23:44
Garam Máté
2021-04-13 17:02
Krajnyák László
2021-04-11 16:13
Orosz László
2021-04-10 20:22
A legjobb, horgászcikkeket forgalmazó webáruház, nagyon kedves intelligens, munkatársak. Akik pontosan tájékoztatnak a rendelésem állapotával kapcsolatba, valamint a személyes vásárláskor a boltban pedig minden információval ellátnak, de nem túl tolakodóak nem tukmálnak rá semmit a vásárlóra csak egyszerűen segítek választásban
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!