Promix Liver - Májas Etetőanyag

2 590,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (1.25 Csom) = 3 237,50 Ft
Nem rendelhető


Promix Liver - Májas Etetőanyag

A Promix LIVER etetőanyag, a legerősebben szelektív, igazi nagyhalas Promix kaja. Kellett a palettára egy olyan nagypontyos, igazi nyári dögvizes kaja, ami tényleg EXTRA hatású. Így született meg a LIVER etetőanyag. A halas Promix etetőanyagokhoz eddig is rengeteg halliszt került felhasználásra, hiszen ebben a kategóriában az igazán jó kajáknak egyértelműen ez adja az alapot. A LIVER esetében ezt a léptéket még 1 szinttel magasabbra tettek, így jelenleg ez a második legtöbb hallisztet tartalmazó method mix a palettán. A mennyiség mellett viszont a minőség is kiemelkedő szerepet játszott, így a használt 2 legjobban oldódó, legmagasabb biológiai értékű halliszt adja a kaja gerincét. Ehhez a legjobban oldódó baromfi májlisztet, vérlisztet és prémium halolajokat használnak.

A kiváló alapanyagok mellett a szemcseméret is fontos, a LIVER a szelektív hatás érdekében durvább szemcsés, egész pelletekkel dúsítva. Bekeverés során emiatt, és az extrém halliszt és halolaj tartalom miatt is fontos, hogy 2 vagy több részletben nedvesítsük a tökéletes állag eléréséhez. A benne található étvágyfokozók, aminosavak és fehérjék gyorsan a kosárhoz csalják a környéken tartózkodó halakat. A LIVER erőteljes szagát a benne található májliszt, halliszt, vérliszt és halolaj adja, ez a kaja teljesen AROMAMENTES!

EZ A KAJA NAGYON KEVÉS VIZET IGÉNYEL A BEKEVERÉSHEZ! AKKOR TÖKÉLETES, HA SZINTE MÉG SZÁRAZ. 1 ZACSKÓHOZ, KB 2,5-3DL VÍZ SZÜKSÉGES.

  • Kiszerelés: 800 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
promix-318-20200119161132 Gyártó Promix
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Szögi László
2021-08-08 16:03
Székely László
2021-08-02 16:16
Végh Zoltán
2021-07-20 18:40
Korrekt, gyors, pontos kiszolgálás és kiszállitást! *5 ös
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!