Promix Full Fish Method Mix Krill- Kagyló

2 490,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (1.11 Csom) = 2 766,67 Ft
Nem rendelhető


Promix Full Fish Method Mix Krill-Kagyló

A Promix Full Fish termékcsaládot, ahogy a neve is mutatja a prémium minőségű hallisztekre, halolajokra, halas pelletekre alapoztuk. Ezen összetevőknek köszönhetően egy kiemelkedően magas beltartalmú, kiváló bontási tulajdonságokkal rendelkező, egyszerűen bekeverhető method mixet alkottunk.

A Krill-Kagyló egyik különlegességét az ízvilág adja. A valódi krill liszt markáns ízével az egyik leghatékonyabb csalogatóanyag. A pontyoknak, abból is a nagyobb példányoknak szinte ellenállhatatlan, míg a fehér halakat kevésbé vonzza. Ezt a hatását különféle halolajokkal tovább tudtuk erősíteni, így egy igazi, ízig vérig pontyos, nagyhalas mixet kaptunk. Beltartalmát tekintve, 5 féle válogatott halliszt adja a termék kiemelkedően magas fehérjetartalmának zömét. Ezek a vízben rendkívül gyorsan oldódnak, nagyobb területről a kosárhoz csalogatva a halakat. Nagy mennyiségben tartalmaz halas pelleteket, ezek többféle szemcseméretben, egészben, roppantva, és darálva kerültek a mixbe a legjobb hatás érdekében.

Erős, krilles, kagylós íze gyorsan terül szét a vízben, az etetésre húzva a halakat. Magas halolaj tartalma szintén fontos szerepet játszik, a tökéletes összetétel kialakításában, hiszen az eszenciális zsírsavak nehezen hozzáférhetőek a halak számára. Ha egy method mixben ez megtalálható, akkor szinte borítékolható a gyors kapás.

Bekeverése borzasztóan egyszerű, nyugodtan keverhető ragadósabb állagra, a kosárból vízbe érve így is szinte azonnal bont. Erre a tulajdonságra tervezés során komoly hangsúlyt fektettünk, hiszen sokszor helytelen a bekeverés okozza a legtöbb hibát.

  • Íz: Krill-Kagyló
  • Kiszerelés: 900 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
promix-318-20200119161132 Gyártó Promix
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Bári Gyula
2022-08-11 21:49
Gratulálok a Halcatraz csapatának ! Az általam ismert legjobb áruház. Gyors , pontos kiszállitás. Nagyszerű , hogy a szállitás elötti nap telefonon eggyeztetnek a szállításról. Köszönöm szépen a kifogástalan kiszolgálast! Üdvözlettel. Bári Gyula
Szilágyi Norbert
2021-09-01 20:24
Tóth lászló
2021-07-30 17:22
Szekszárdi Zoltán
2021-05-26 17:45
Biró Balázs - Getronics
2021-03-22 11:55
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!