9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Promix Full Fish Method Mix Chilis Hal

Bruttó ár:
1 990,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (1.11 Csom) = 2 211,11 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

Promix Full Fish Method Mix Chilis Hal

A Chilis Hal egyik különlegességét az ízvilág adja. A csípős, vagyis inkább szinte maróan erős az egyik legjobb szelektáló tulajdonságokkal bíró íz. A pontyoknak, abból is a nagyobb példányoknak szinte ellenálhatatlan, míg a fehér halakat taszítja. Ezt a hatását különféle halolajokkal tovább tudtuk erősíteni, így egy igazi, ízig vérig pontyos, nagyhalas mixet kaptunk.

Beltartalmát tekintve, 5 féle válogatott halliszt adja a termék kiemelkedően magas fehérjetartalmának zömét. Ezek a vízben rendkívül gyorsan oldódnak, nagyobb területről a kosárhoz csalogatva a halakat. Nagy mennyiségben tartalmaz halas pelleteket, ezek többféle szemcseméretben, egészben, roppantva, és darálva kerültek a mixbe a legjobb hatás érdekében.

Erős, csípős halas íze gyorsan terül szét a vízben, az etetésre húzva a halakat. Magas halolajtartalma szintén fontos szerepet játszik, a tökéletes összetétel kialakításában, hiszen az eszenciális zsírsavak nehezen hozzáférhetőek a halak számára. Ha egy method mixben ez megtalálható, akkor szinte borítékolható a gyors kapás.

Bekeverése borzasztóan egyszerű, nyugodtan keverhető ragadósabb állagra, a kosárból vízbe érve így is szinte azonnal bont. Erre a tulajdonságra tervezés során komoly hangsúlyt fektettünk, hiszen sokszor helytelen a bekeverés okozza a legtöbb hibát.

  • Íz: Chilis Hal
  • Kiszerelés: 900 gramm

Termék paraméterek
promix-318-20200119161132 Gyártó Promix

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

istván balog
2020-04-26 18:49
Nedermann Alex
2020-03-30 10:01
Kedvenc etetőanyagom . Nyáron , bányatavakon verhetetlen !!
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!