Korda Goo Pango Supreme - GOO PVA Barát Aroma

7 490,00 Ft / ü
1 Liter (8.7 ü) = 65 130,43 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + ü

Korda Goo Pango Supreme - GOO PVA Barát Aroma

A Pango Supreme Goo egy fantasztikus titkos citrusos gyümölcskeverék. Együtt egy savanyú és savas ízt hoznak létre, amely feltűnően vonzza a pontyokat. A Pango Supreme a természetes fejlődése elődjének, a Mangonana Supreme-nak, felélesztve a mangó páratlan vonzásának lényegét. A kiterjedt tesztek során bebizonyosodott, hogy nagyon hatékony az, hogy gyorsan érjünk el kapásokat, még akkor is, ha nagy mennyiségű csalit használunk. A Pango Supreme Goo egyedi attraktivitást bocsájt ki, vonzza a halakat ellenállhatatlan illatával.

"A Pango Supreme Goo-ra adott reakció emlékeztet arra a reakcióra, amit az Isotonic Supreme-ot először használva kaptam és mindannyian tudjuk, hogy az milyen volt." - Neil Spooner

A Pango Supreme Goo sárga, tökéletes horogcsali bevonatot hoz létre és egy vonzó sárga felhőt képez a vízben. Minden réteg növeli a szivárgás időtartamát, így ajánlott a beáztatás és a többszöri dippelés az idő múlásával. Használható etetőanyagban és horogcsalikra egyaránt. Az egzotikus gyümölcsök keveréke olyan szinergiát hoz létre, amely táplálkozási reakciót vált ki, biztosítva, hogy a csalink ellenállhatatlan maradjon a halak számára.

Az évek során több Goo íz keverésével testre szabott kombinációkat hoztunk létre, ami nagy halak fogásához vezetett a Monster Carp csapat számára. Miért ne próbálnád ki az Isotonic Supreme-ot a Pango Supreme-mel együtt némi komoly Pango-tonik kombináció érdekében?

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
korda-139-20240205182638 Gyártó Korda
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!