CC Moore Sweetcorn Liquid 500ml - Édes Kukorica Aroma

6 490,00 Ft / db
1 Liter (2 db) = 12 980,00 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

CC Moore Sweetcorn Liquid 500ml - Édes Kukorica Aroma
A CC Moore & Co legeredetibb terméke a Liquid Sweetcorn, amely egy sűrű, és tömény, folyékony csemegekukorica kivonat. A szuper édes és krémes, világossárga színű adalék vizuálisan is a táplálék felvételére ösztönzi a pontyokat. A kizárólag természetes összetevőket tartalmazó Liquid Sweetcorn rendkívül gazdag rostokban, cukrokban, és keményítőben. A szenzációs folyadék egyedi és legfőbb tulajdonsága, hogy a valódi csemegekukorica darabokon kívül, koncentrált formában tartalmazza a csemegekukorica fantasztikus ízét és illatát. A rendkívül magas vízoldékonysággal rendelkező, könnyen emészthető adalék még a leghidegebb vízhőmérsékletnél is kifejti bombasztikus hatásfokát, miközben a különböző részecskék a vízoszlop teljes magasságában impulzivitást váltanak ki a halakból.
Madáreledeles, növényi fehérjéket tartalmazó bojli mixekből kihagyhatatlan összetevő, de a kísérletező kedvű horgászok bátran kipróbálhatják halas jellegű keverékekben is. Óriási előnye, hogy a csalikban gyorsan felszívódik, így kiválóan alkalmazható pop up-ok és más csalizó bojlik dippelésére. A PVA termékeket nem oldja. Adagolásának felső határa: 30ml/kg. Kiváló alternatívát kínál a Live System családhoz.
A 7,2 pH /enyhén savas kémhatású/ értékkel rendelkező Liquid Sweetcorn széles körben felhasználható, pl bojlik, pelletek, magvak „locsolására” áztatásra, stick, method, spod mixekhez, valamint a különböző etetőanyagok teljessé tételére. A bojli készítés során mindig a felvert tojásokhoz adagoljuk!
  • Kiszerelés: 500 ml

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
cc-moore-779-20220502184355 Gyártó CC Moore
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!