Dynamite Baits Red Amo Liquid 500ml - Dynamite Baits Aroma

5 590,00 Ft / ü
1 Liter (2 ü) = 11 180,00 Ft
Nem rendelhető


Dynamite Baits Red Amo Liquid 500ml - Dynamite Baits Aroma
A Dynamite Baits ízfokozói, aromái méltán váltottak ki elismerést a horgászok körében. Az elsősorban a ponty horgászatához segítséget nyújtó cég termékei közül most egy olyan aroma családot mutatunk be, amelyet számos neves angol mesterhorgász,- köztük Frank Warwick közreműködésével alkottak meg. A cég aromáinak segítségével bármilyen csalit, etetőt egyedivé tudunk varázsolni. A sokféle illatkompozícióból mindig megtalálhatjuk a halak szája íze szerinti, legfogósabb aromát, legyen szó akár pontyról, kárászról, compóról, vagy bármilyen keszegféléről.
Mitől olyan kiemelkedők a Dynamite Baits Attract-ok és Liquid-ok?
A természetben fellelhető illatokat, ízeket hihetetlenül jól idéző, rendkívül sűrű, tömény, lassan fokozatosan oldódó, hosszú ideig aktív aromákat akár 50-100%-os arányban, vízzel keverve is használhatjuk, attól függően, milyen illatkoncentrációt szeretnénk elérni. Ízfokozókat és étvágygerjesztő stimulátort tartalmaz. További különlegességük, hogy nagy töménységük ellenére rendkívül tiszta finom ízű aromák. Az illat megegyezik az ízzel! Az édes aromák (pl.: eper és ananász) olyan finomak, hogy már-már úgy érzi „túl jó ez a halaknak”. Az aromák mindegyike praktikus, erős flakonokban kerülnek forgalomba, ami könnyebb, biztonságosabb tárolást tesz lehetővé. Az aroma adagolását a lecsöppenés gátlóval ellátott, tökéletesen záródó tető segíti.
A tigrismogyoróban megtalálható természetes cukrot és aromát tartalmazza valamint több mint 10 esszenciális aminosavat. Eredeti őrölt tigrismogyoróban és tigrismogyoró-tejben gazdag. Természetes édesítőszerek teszik ellenállhatatlanná a halak számára. A Red-Amo aroma család egy különkiadású liquid, mely Red-Amino gyümölcs aromákat tartalmaz!
  • Kiszerelés: 500 ml
  • Édes ízvilág

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
dynamite-baits-8831 Gyártó Dynamite Baits
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!