Korda Goo White Squid Supreme - Goo Aroma - Kiana Carp White Squid Aroma

7 590,00 Ft / db
1 Liter (8.7 db) = 66 000,00 Ft
Nincs raktáron

- + db

Korda Goo White Squid Supreme - Goo Aroma - Kiana Carp White Squid Aroma

A Korda Goo titkos összetevőkből álló, rendkívül sűrű, koncentrált mártogató, locsoló csalogatóanyag, amelyet Loutjie Louwies fejlesztett ki a Dél Afrikai pontyfogó számára. A többéves fejlesztés igen sikeres volt, hiszen több dobogós helyet is hozott a válogatottnak a pontyfogó világbajnokságon. A forradalmi, különleges összetevőkből álló folyadék lényege, hogy a vízbe érést követően az etetésünkön füstszerűen terül el, a vízoszlopba juttatva a halakat táplálkozásra ösztönző, étvágyfokozó hatású adalékait. Használata stickmixbe keverve vagy a kész stick hurkákra csepegtetve ajánlott. Természetesen bojlira, pelletre vagy akár tigrismogyoróra is használható!

A Squid Supreme most FEHÉR színben is elérhető! Ez a bevált, természetesen vonzó íz most már használható anélkül, hogy a horogcsali színét rózsaszínre változtatná. Danny Fairbrass kérésére a fehér tintahalat sikeresen tesztelték az elmúlt négy évben. A White Squid Supreme rendkívül erős, azonnal felismerhető, és ellenállhatatlannak bizonyult a pontyok számára az Egyesült Királyságban és Európa-szerte. Ez a SUPREME változat tökéletes a horogcsalik átitatására, idővel mélyen behatol a választott csaliba.

Vigye fel hosszú ideig, hogy kérges, poros, kimosottnak tűnő bevonatot hozzon létre a horogcsalik külsején! Így a szó szoros értelmében vonzza őket belülről és kívülről egyaránt.

  • Kiszerelés: 115 ml
  • Tintahal íz

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
korda-8833 Gyártó Korda
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!