9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Új

Halcatraz PVA Jam Zöldkagyló - PVA Barát Aroma

Bruttó ár:
1 390,00 Ft / ü
1 Kilogramm (16.67 ü) = 23 166,67 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

Halcatraz PVA Jam Zöldkagyló - PVA Barát Aroma

A Halcatraz PVA Jam hosszas próbálgatás és tesztelést követően megérett a bemutatásra. Fontosnak tartottuk, hogy a legtöbb horgászmódszerhez alkalmazható és valóban fogós legyen. A Halcatraz PVA Jam több, mint egy sűrű aroma. Az állaga legjobban a gyümölcs dzsemre hasonlít, innen ered a Jam elnevezés. Ez garantálja, hogy a method kosárban lévő etetőanyagra vagy pelletre nyomva kibírja a nagy erejű, távoli dobásokat. Bátran alkalmazhatják a feeder horgászok mellett a bojlis horgászok PVA tasakban is. 

A mederfenéken laposan terjed szét a benne található erőteljes ízfelhő, az étvágyfokozókkal és aminósavakkal erősítve a hatást. A teljes feloldódás a víz hőmérsékletétől függően 5-10 perc alatt zajlik le. Az etetőanyag felületén ekkor is marad belőle egy finom réteg. Talán ez az egyik legfontosabb tulajdonsága, tapasztalatok szerint ettől sokkal gyorsabban és biztosabban húzza el a hal a csalit.

A PVA tasakban történő felhasználása igazán szép eredményeket fog hozni. Az összetétele úgy lett megalkotva, hogy ne oldja fel a PVA zacskót. Felturbózhatod vele a PVA tasakban lévő pelleteket és mikropelleteket egyaránt. A használatával felgyorsítható a kapások között eltelt idő. Az aminosavak és étvágyfokozók a finnyásan táplálkozó, vagy eltelített halakat is evésre ösztönzik, így a kapás szinte biztos. Élénk színe miatt könnyebben megtalálják az etetés környékén táplálkozó halak a felkínált csalit.

Bátran alkalmazhatod a hozzá illő ízvilágú Halcatraz etetőanyagokkal és Halcatraz PVA Bag Mix pelletekkel a Halcatraz PVA Jam-et.

  • Íz: Erdei Gyümölcs
  • Hosszantartó csalogatóhatás
  • Nagy töménység
  • Lekvárszerű állag
  • Aminosavak és étvágyfokozók
  • Kiszerelés: 60 gramm
  • Praktikus flakon
  • Robbanásszerű hatás
  • Intenzív íz
  • Erőteljes illat és szín

Termék paraméterek
halcatraz-276-20190528155132 Gyártó Halcatraz

Kapcsolódó termékek

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Keresztesi Róbert
2021-11-29 07:09
Fentebb leírtam az esetleges észrevételeimet
Nagy Lajos
2021-11-20 22:11
Diós László
2021-11-16 16:10
Nagyon köszönöm a gyors és precíz ügyintézést. A megrendelt típusú, méretű és színű terméket kaptam 1 napos kiszállítással. Csak pozitív véleményt tudok alkotni. Munkájukat megköszönve, üdvözlettel: Diós László
Angyal Ádám
2021-11-14 09:26
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!