-14%

Goo Super Scopex Supreme - Goo Aroma 115ml

7 590,00 Ft / db
Akciós ár:
6 490,00 Ft / db
1 Liter (8.7 db) = 56 434,78 Ft
Nincs raktáron


Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára!
Limitált akció Az akció a 2024. február 22. és 2024. április 24. között érvényes vagy a készlet erejéig!

Goo Super Scopex Supreme - Goo Aroma 115ml

A Goo egy dip, folyékony csali és spod-mix adalék egybegyúrva, egy flakonban. A vonzó felhő, ami a Goo-val kezelt csaliból előgomolyog egyike azoknak a jellemzőknek, melyek miatt a Goo-t annyira forradalminak tartják. De nem ez az egyetlen ilyen jellegzetessége: a táplálkozási vágyat beindító ízanyagok kombinációja rejlik ebben a titokzatos folyadékban, melyet nagy gonddal a végletekig finomítottak, hangoltak azért, hogy erős táplálkozási választ váltsanak ki a pontyokból attól függetlenül, hogy azok épp a vízoszlop melyik részében tartózkodnak. A Goo-t Loutjie Louwies fejlesztette ki Dél-Afrikában, ahol rendkívüli hatékonysága bebizonyosodott az évek során.

Az alábbi fajták kaphatók jelenleg a magyar piacon:

A Supreme Goo-ban áztatott csalikba mélyen beszívódik a folyadék és felturbózza annak íztartamát. A folyamat segítségével hosszabban ázik ki a csali ízanyaga, ami bizonyítottan előnyös nagytestű pontyok célzott horgászatakor.

A Power Smokes pont olyan, mint a neve, erős és megváltoztathatja egy horgászat kimenetelét. Néhány dobás rakétával, vagy PVA-csomaggal, amit előtte Power Smoke-kal tuningoltunk, és olyan egyedülálló illat, íz és színfelhő keletkezik az etetésünkön, ami egyszerűen őrült zabálásra ösztönzi a halakat a horogcsalink közelében.

A Bait Smokes színe valamivel lágyabb, de pont olyan hatékony és jót tesz a használata szinte minden helyzetben. Annyira természetes az illatuk, hogy egyszerűen nem lehet túladagolni. Ezzel együtt persze egy flakon nagyon sokáig elég lehet! Engedd szabadon a képzelőerődet: áztass bele pelletet, keverd a vízbe, amivel az etetőanyagot kevered be, ettől igazán különleges lesz. Adj Bait Smoke-ot a PVA csomaghoz magában, vagy a Power Smoke-kal együtt, beáztatva száríts pár réteget belőle tigrismogyoróra, öntsd a horogcsali bojlira dobás előtt, a lista elég hosszú.

  • Kiszerelés: 115ml

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
korda-139-20240205182638 Gyártó Korda
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!