Haldorádó Carp Additive Betain Hidroklorid 300 gramm - Haldorádó Betain Adalék

2 490,00 Ft / Csom
1 Kilogramm (3.33 Csom) = 8 300,00 Ft
Nem rendelhető


Haldorádó Carp Additive Betain Hidroklorid 300 gramm - Haldorádó Betain Adalék
Egyre nagyobb igény mutatkozik a tudatos, szelektív nagyponty-horgászat esetén a különféle adalékanyagokra. Ezek főleg akkor játszanak komoly szerepet, ha a horgász magának szeretne bojlit készíteni, de etetőanyagok, vagy stick mix-ek felturbózásához is használhatók ezek a különleges, magas minőségű adalékok.
A Haldorádó Carp Additive termékcsaládban elérhető adalékok: Hemoglobin por, Sörélesztő, Tonhal liszt, Lazac liszt, Betain hidroklorid, Előemésztett halliszt, Krill liszt és Robin Red.
A betain a horgászok által régóta használt és közkedvelt étvágyfokozó adalékanyag. Természetes formában megtalálható tengeri puhatestűekben, mikroorganizmusokban, egyes növényekben, tehát a halak táplálékául szolgáló számos élőlényben. A táplálék felismerésében a halak főként szaglószervükre hagyatkoznak, amelyet a vízben kioldódó egyes aminosavak, valamint a betain is stimulálnak.
A betain metil forrásként szolgál, a fehérje- és energia metabolizációban játszik szerepet, s így pozitív hatással van a növekedésre. Ezért használják intenzív tartásban nevelt halak takarmányozására is, bár ott maximum 2 ezrelékig keverik a tápokba. Horgászcsalik esetében ez az arány a fogósság érdekében lehet magasabb is, mintegy 1% körüli, túl nagy mennyiségben azonban nem szükséges használni. Összességében elmondható, hogy a betain a halak számára nagyon vonzó adalékanyag, csalogató hatású, mivel számukra egyet jelent a természetes táplálékuk jelenlétével, ráadásul ez a táplálkozási inger sokkal intenzívebben éri őket.
Nagyon hatékony feeder horgászoknak method keverék felturbózására, amikor egy kis plusz hiányzik csupán, akár kiélezett versenyhelyzetben is.
  • Kiszerelés: 300 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!