Wizard Pink Spin 2,40m 30-60g - Wizard Női Rózsaszín Pergető Bot

11 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Wizard Pink Spin 2,40m 30-60g - Wizard Női Rózsaszín Pergető Bot
A Wizard kedvelt pergető márka termékei már több horgász bevált készségei. Ezen a vonalon jelent meg most egy teljesen új csajos széria, a Wizard Pink!
Egy rózsaszín horgászbot messziről tudatja a parton tartózkodókkal, hogy női sporttárssal kell megosztaniuk a vizet. Valljuk be, a legtöbb esetben ez üdítőleg hat a férfi horgász társadalomra. De a kinézet mellett nézzük a bot specifikációit.
A bot anyaga IM9 carbon. Már-már csúcskategóriás botokra emlékeztet a könnyedsége és merevsége, amellett, hogy iszonyatos erő lakozik bennük. Azonban minél magasabb IM számú a horgászbotunk, annál jobban kell figyelnünk rá, kevésbé tolerálják az ütéseket az éles felületekkel történő koccanást, mivel anyagunk nagyon százalékban tartalmaz carbont, mint mondjuk egy IM6-os anyagú horgászbot.
A bot gerincessége bírni fogja a nagyobb csukákkal és süllőkkel való küzdelmet is!
Mindegyik horgászbot zsinórbeakasztó füllel rendelkezik. Rendes fix füllel, amibe nem akad bele a zsinór és a műcsali horga is stabilan fekszik benne.
Extra megjelenésű felülről csavarós orsótartóval rendelkezik, mely nagyon jól tartja a méretben hozzá illő 3000 vagy 4000-es méretű orsókat. A bot nyél része is a könnyed használatot, tisztíthatóságot segíti elő, EVA alsó betétet kapott, mely csúszásmentes fogást biztosít a dobások során.
A Wizard Pink széria a hölgyek számára az egyik legjobban ajánlott opció, ha pergetésről van szó. A bothoz passzoló színben kapható orsó, és zsinór is, hasonló Pink dizájnnal, a horgász felszerelések teljessége érdekében. Ajándéknak is tökéletes termék.
  • Hossz: 2,40 méter
  • Tagok száma: 2 db
  • Dobósúly: 30-60 gramm
  • Akció: B
  • Szállítási hossz: 126 cm
  • Súly: 174 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Hossz (m) 2.40
Tagok száma 2
wizard-136-20220628111819 Gyártó Wizard
noi-horgaszfelszerelesek-548-20220926105241 Legnépszerűbb termékeink Női Horgászfelszerelések
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!