-18%

Shimano Lunamis 2,90m 7-35g - Shimano Pergető Bot

173 990,00 Ft / db
Akciós ár:
142 990,00 Ft / db
Utolsó darab
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára!
Limitált akció Az akció a 2024. január 26. és 2024. május 4. között érvényes vagy a készlet erejéig!

Shimano Lunamis 2,90m 7-35g - Shimano Pergető Bot

A nagy tekintélynek örvendő Shimano JDM termékcsaládból kiválasztott Lunamis a legújabb botépítési technológia és a maximális teljesítmény ötvözete.

Ha komolyan gondolja a tengeri sügér horgászatát, és a horgászvilág legjobbj pergető botját szeretné, akkor a Lunamis a megfelelő választás. Ez a Shimano zászlóshajója a tengeri Sea Bass horgászbotjai között. Magyarországon inkább a partról történő sügerezéshez, süllő pergetéshez ajánljuk. Kézbevétel után azonnal érezni fogja, hogy miért. A könnyedség, az érzékenység és a rejtett ereje lenyűgöző, de a botoknak a horgászat közbeni gyors reakciója van. Gyönyörűen, rendkívül gyors akcióval és megnyugtatóan kiszámítható, dobáskor kardként vág át a levegőben.

A Shimano prémium bottechnológiáit bemutatva a Lunamis minden részlegben felülmúlja. A Spiral X Core és a Hi-Power karbon botteste a Nanosheet és az Muscle karbon tovább javítja. Az eredmény egy bot, amely lézerszerű pontossággal képes hatalmas távolságokat elérni. Zgyanakkor könnyedséget és fárasztási élményt kínál, amely meghazudtolja a keményen küzdő Sea Bass irányításához szükséges erőt durva vagy sziklás körülmények között. A teljesítmény további fokozása érdekében a Carbon Monocoque fogantyú és a Shimano Ci4+ Perfection orsótartó tökéletes kombinációt biztosít a maximális visszajelzés érdekében. És ahogy az egy ilyen magas minőségű bottól elvárható, a Lunamis botok prémium Shimano X / Fuji Titanium SiC vezetőkkel rendelkeznek.

Danny Parkins – „Tapasztalataim szerint a Lunamis S86ML és a B86M használata során mindkettő pontosan olyan, amilyenre számítani lehet egy csúcskategóriás JDM sorozattól. A szuper érzékeny blankokra épített Lunamis termékcsalád lehetővé teszi, hogy minden ütést és jellemzőt érezzen.

  • Hossz: 2,90 méter
  • Szállítási hossz: 149 cm
  • Részek száma: 2
  • Dobósúly: 7-35 gramm
  • Súly: 136 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Hossz (m) 2.90
Tagok száma 2
shimano-8843 Gyártó Shimano
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!