Shimano Yasei Pike Spinning 2,20m 20-60g - Fast Heavy Pergető Bot

69 990,00 Ft / db
Nincs raktáron


Shimano Yasei Pike Spinning 2,20m 20-60g - Fast Heavy Pergető Bot

A közepes ár-érték arányú Yasei Pike Spinning kifejezetten azoknak a horgászoknak lett kifejlesztve, akik szívesebben horgásznak nagy csukára pergető orsók segítségével. Elég erős ahhoz, hogy a csalik széles skáláját kezelje, és a nagy csukákat hatékonyan lehessen fárasztani anélkül, hogy túlterheltek volna. Mindkét modell meglepően könnyű és rendkívül jól dobható, így az állandó dobás kevésbé fárasztó.

Azonnal érezni fogod a gyors akcióval rendelkező blankok dobási potenciálját. Mindkét modell alsó részének extra teljesítményével ezek valóban nagyon finoman hangolt botok, amelyek lehetővé teszik, hogy sok vizet lefedjen, akár partról, akár csónakból.

A sorozat legkönnyebb és legsokoldalúbb botja a 2,20 m H (Heavy), amelynek dobósúlya 20-60 gramm. Emiatt kiváló bot közepes méretű csalikhoz, ha 3000-es orsóval párosítjuk. A valamivel rövidebb hossz előnye a jobb dobási pontosság, különösen a nádasra való szoros dobás és egyéb haltartási jellemzők esetén.

A nagyobb teljesítményű 2,50 m EX (Extra Heavy) nagyobb, 40-120 gramm optimális dobósúlyú. Ez lefedi szinte az összes csukacsali méretet, amelyet a legnagyobb halak számára terveztek, és egy 4000-es vagy kompakt 5000-es méretű pergető orsóval párosítva félelmetes dobáskombinációt eredményez.

Mindkét Yasei Pike Spinning modell High Modulus Full Carbon blankot használ, amely Hi-Power X technológiával és nanoötvözetből készül. A legerősebb, legerősebb modellben a kiváló minőségű blank szerkezet csökkenti a bot összsúlyát, így könnyebben használható, miközben megtartja a legnagyobb csalik és a legnagyobb hal kezeléséhez szükséges erőt.

Az általános teljesítmény további növelése érdekében a botok a legújabb kialakítású Fuji Alconite K-típusú vezetőkkel vannak felszerelve, amelyek könnyűek, de rendkívül erősek, és alkalmasak fonott és monofil főzsinórra egyaránt.

A kiváló minőségű dizájnnak megfelelően a Fuji IPS orsótartó az egyedi tervezésű, osztott markolatú EVA fogantyúra van felszerelve, így ez a sorozat modern, szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönöz briliáns horgászteljesítményüknek.

  • Hossz: 2,20 méter
  • Szállítási hossz: 114 cm
  • Részek száma: 2
  • Dobósúly: 20-60 gramm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Hossz (m) 2.20
Tagok száma 2
shimano-8843 Gyártó Shimano
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!