9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Wizard Samurai Spin Pergető Bot 210UL 2,10m 0,5-5g

Bruttó ár:
14 790,00 Ft / db
Kérem lépjen velünk kapcsolatba a részletekért!
Nem rendelhető
Nem rendelhető

Wizard Samurai Spin Pergető Bot 210UL 2,10m 0,5-5g

A Wizard horgászbotok csúcsa, amit érdemes közelről szemügyre venni! Egyből láthatjuk, hogy két csoportra lehet osztani a Wizard Samurai Spin horgászbotokat!

Az egyik a tűspicces változat:

  • Jellemzőjük, hogy tömör carbon spiccel rendelkeznek, mely nagyon érzékeny csali vezetést tesz lehetővé. Ezen felül egészen parányi csalikat is használhatunk a legvékonyabb zsinórokkal. Teszthorgász tapasztalatok bizonyítják, hogy sok esetben még a teljesen halott vízből is ki tudjuk varázsolni a ragadozókat a megfelelő méretű csali használatával. Ez pedig szinte minden esetben méret csökkenést eredményez. A leglágyabb, a 0,5-5 grammos változat. Ez azt jelenti, hogy egy 2 cm-es műcsalit is úgy tudunk vele vezetni, hogy teljes kontroll alatt tarthatjuk a mozgását. A leghosszabb és legnagyobb dobósúlyú tagja a szériának a 240-es 2-8 grammos nagyágyú! Ezek a botok amellett, hogy nagyon érzékenyek, hihetetlenül feszesek és gerincesek, A akcióval rendelkeznek. Tehát a fárasztás során a nagyobb jelentkezőkkel is felveszik a versenyt.

A másik a „hagyományos”, csőspicces változat:

  • Nagy teherbírású, ám mégis kecses, vékony felszerelések, melyek elsősorban gumihalazásra alkalmasak, de wobblerek és villantók is gyönyörűen vezethetők vele. B akcióval rendelkeznek, tehát a fárasztás során szép ívben felveszik a rájuk nehezedő terhelést. Itt már combosabb dobósúllyal rendelkező változatokat találunk, amellett, hogy tömegük a lehető legkisebb maradt. Elég, ha csak megnézzük a 240-es 7-35 g dobósúlyú pálca tömegét, ami 160 gramm! Egy hozzá való, kellően könnyű orsóval álom párost alkotva öröm vele a pergetés. A súlyelosztás is lényeges, de ami könnyű, az könnyű. Bírják a 0,10-0,12-es fonott zsinórokat is és a 0,22 mm körüli monofilokat. Így egészen nagy halak, akár kisebb harcsák is kivehetők vele.

Közös jellemzők:

  • Egytől egyig Fuji mintára készült K gyűrűkkel vannak szerelve, melyek megakadályozzák a zsinór rátekeredését a gyűrűre és ezáltal a szakadást. 
  • Modern osztott nyele a kényelmet is szolgálja. Stabil fogást biztosít és egyben a súlycsökkentést is szolgálja. 
  • Anyaguk IM9 carbon. Már-már csúcskategóriás botokra emlékeztet a könnyedsége és merevsége, amellett, hogy iszonyatos erő lakozik bennük.

Paraméterek:

  • Hossz: 2,10 méter:
  • Dobósúly: 0,5-5,0 gramm
  • Tagok száma: 2 db
  • Súly: 105 gramm
  • Szállítási hossz: 112 cm

Termék paraméterek
Hossz (m) 2.10
Tagok száma 2
energofish-8832 Gyártó Energofish

Kapcsolódó termékek

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Skultéti józsef
2021-04-17 11:35
Szerintem így jó minden ahogy van . Üdvözlet S.J
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!