Wizard Samurai Spin 180UL Pergető Bot 1,80m 0,5-5g

13 490,00 Ft / db
Nem rendelhető


Wizard Samurai Spin 180UL Pergető Bot 1,80m 0,5-5g

A Wizard horgászbotok csúcsa, amit érdemes közelről szemügyre venni! Egyből láthatjuk, hogy két csoportra lehet osztani a Wizard Samurai Spin horgászbotokat!

Az egyik a tűspicces változat:

  • Jellemzőjük, hogy tömör carbon spiccel rendelkeznek, mely nagyon érzékeny csali vezetést tesz lehetővé. Ezen felül egészen parányi csalikat is használhatunk a legvékonyabb zsinórokkal. Teszthorgász tapasztalatok bizonyítják, hogy sok esetben még a teljesen halott vízből is ki tudjuk varázsolni a ragadozókat a megfelelő méretű csali használatával. Ez pedig szinte minden esetben méret csökkenést eredményez. A leglágyabb, a 0,5-5 grammos változat. Ez azt jelenti, hogy egy 2 cm-es műcsalit is úgy tudunk vele vezetni, hogy teljes kontroll alatt tarthatjuk a mozgását. A leghosszabb és legnagyobb dobósúlyú tagja a szériának a 240-es 2-8 grammos nagyágyú! Ezek a botok amellett, hogy nagyon érzékenyek, hihetetlenül feszesek és gerincesek, A akcióval rendelkeznek. Tehát a fárasztás során a nagyobb jelentkezőkkel is felveszik a versenyt.

A másik a „hagyományos”, csőspicces változat:

  • Nagy teherbírású, ám mégis kecses, vékony felszerelések, melyek elsősorban gumihalazásra alkalmasak, de wobblerek és villantók is gyönyörűen vezethetők vele. B akcióval rendelkeznek, tehát a fárasztás során szép ívben felveszik a rájuk nehezedő terhelést. Itt már combosabb dobósúllyal rendelkező változatokat találunk, amellett, hogy tömegük a lehető legkisebb maradt. Elég, ha csak megnézzük a 240-es 7-35 g dobósúlyú pálca tömegét, ami 160 gramm! Egy hozzá való, kellően könnyű orsóval álom párost alkotva öröm vele a pergetés. A súlyelosztás is lényeges, de ami könnyű, az könnyű. Bírják a 0,10-0,12-es fonott zsinórokat is és a 0,22 mm körüli monofilokat. Így egészen nagy halak, akár kisebb harcsák is kivehetők vele.

Közös jellemzők:

  • Egytől egyig Fuji mintára készült K gyűrűkkel vannak szerelve, melyek megakadályozzák a zsinór rátekeredését a gyűrűre és ezáltal a szakadást.
  • Modern osztott nyele a kényelmet is szolgálja. Stabil fogást biztosít és egyben a súlycsökkentést is szolgálja.
  • Anyaguk IM9 carbon. Már-már csúcskategóriás botokra emlékeztet a könnyedsége és merevsége, amellett, hogy iszonyatos erő lakozik bennük.

Paraméterek:

  • Hossz: 1,80 méter:
  • Dobósúly: 0,5-5,0 gramm
  • Tagok száma: 2 db
  • Súly: 95 gramm
  • Szállítási hossz: 97 cm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Hossz (m) 1.80
Tagok száma 2
energofish-8832 Gyártó Energofish
pergeto-horgaszoknak-ajanljuk-795-20220926105135 Legnépszerűbb termékeink Pergető horgászoknak ajánljuk
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Horváth Zoltán
2021-07-01 15:01
Igaz, hogy még télen vettem a botot, de csak most próbáltam ki. Egy 2000 es ryobi ecusimával, és 0,06 fonottal. Elég szép távolságra tudtam dobni a kicsi, domis bogarakat, és éreztem is a veretést. Jigeket nem dobáltam, mert balint akartam fogni. Végül egy SSR7 segített hozzá. ( tudom, ez már túl van a bot dobósúlyán ( 7 gr), de gond nélkül hajigàltam. A hal olyan 2 kg volt, 48 cm, és némi küzdelem után szépen partra segítettem. Szóval az első benyomás a botról, kifejezetten kedvező!! A bolt előtt le a kalappal, gyorsak, korrektek!
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!