1 000,00 Ft felett 3 + 1 Wobbler AKCIÓ!
Még 1 000,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Cormoran RayCor-X Pergető Bot 2,20m 7-28g

Bruttó ár:
22 490,00 Ft / db
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!

Cormoran RayCor-X Pergető Bot 2,20m 7-28g

Az X a RayCor nevében az... „Extra fast": ultragyors akció a tökéletes csalivezetés érdekében, a kontrollált, hosszú dobásokért és a gyors, átütő bevágásokért. Amikor más horgászok már a határaikat feszegetik, a RayCor-X rátesz még egy lapáttal. A benne lévő tartalékok biztonságérzetet kölcsönöznek és többletteljesítményt nyújtanak, ha kell. Egy igazán erősen megsuhintott dobással, amit a RayCor-X könnyedén visel, rátesznek még pár métert az addig elért távra és a célzott bevágás is ül, még ha távol érkezett is a kapás. A zsinór végén mozgó csali minden rezdülését érzik a boton, hogy mit csinál épp, és hogy jól dolgozik-e. Ez olyan előny, amit sok horgász nem ismer, mivel nem éli át az érzést a saját felszerelésével. A RayCor-X a középnehéz pergetőhorgászat szinte minden területét lefedő botcsalád,ideális botot találnak a célhalaikra a pisztrángtól a csukáig.

Kis műcsalikkal, körforgókkal, apró wobblerekkel, kis jigekkel történő pergető horgászatra fejlesztettük,célhal tekintetében pisztrángra, sügérre, domolykóra stb. A merev, szupergyors akció a könnyű csalikat is lazán katapultálja nagy távra, pontosan. A bevágás késlekedés nélkül átmegy, fárasztás során a keményen védekező halat is gyorsan felőrli, így az hamar a merítőbe kerülhet.

  • Hossz: 2,20 m
  • Dobósúly: 7-28 gr

Termék paraméterek
Hossz (m) 2.20
Tagok száma 2
cormoran-11929 Gyártó Cormoran

Kapcsolódó termékek

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Attila Bődör
2021-01-16 18:54
Varga Peter
2021-01-08 18:05
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!