7 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 7 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Daiwa Powermesh Feeder Bot 4,20m 150g

  • 4.20,
  • 3
Bruttó ár:
35 490,00 Ft / db
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!

Daiwa Powermesh Feeder Bot 4,20m 150g

A Powermesh feederbot-család egy minőségi sorozat, a botok árteljesítmény aránya egészen kimagasló! Minden modellhez 2 különböző erősségű karbon rezgőspiccet adunk.
A 100g, illetve 120g dobósúlyú modellek kifejezetten az egyre közkedveltebb method-feeder horgászatra lettek fejlesztve, ha túlnyomó részben állóvízen vagy enyhén áramló folyókon horgászik. Ezek a botok kézbe fogva extrém könnyűnek és kiegyensúlyozottnak hatnak, fárasztásra is marad bennük annyi erőtartalék, hogy nagy pontyokat is lehet velük irányítani.
A 150g dobósúlyig kalibrált Heavy Feeder modellek erős sodrású folyókon és állóviezeken egyaránt bevethetők. Erős gerincükben elegendő tartalék van a jókora márnák és társaik ellen, mégha azok a sodrós víztől segítve küzdenek is ellenünk. A rezgőspiccek nagy átmérőjű gyűrűivel problémamentesen használhatunk dobóelőkét.

  • Hossz: 4,20 m
  • Dobósúly:150 gr

Termék paraméterek
Hossz (m) 4.20
Tagok száma 3

Kapcsolódó termékek

Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!