7 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 7 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Daiwa Aqualite Heavy Feeder Bot 4,20m 180g

  • 4.20,
  • 3
Bruttó ár:
42 490,00 Ft / db
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!

Daiwa Aqualite Heavy Feeder Bot 4,20m 180g

Az Aqualite nevet hallva sok horgásznak évek óta az optimális akció, megbízhatóság és a kedvező ár-teljesítmény arány jut eszébe. Az Aqualite feederbotok legújabb generációjának blank átmérője igen kicsi, súlyuk csekély, és mivel minőségi komponensekből épülnek, egy nagy rugalmasságú High Modulus karbon blankra, nagyon kiegyensúlyozottak is. Az X-alakban futó keresztbandázs tovább merevíti a botot és csökkenti a blank csavarodását dobáskor - ennek hatására dobásaink pontosabbak lesznek.
Nagyméretű gyűrűkkel a kompromisszummentes pecához. Erős gerince ellenére a blank kézbe véve igen kiegyensúlyozott. A 180 grammig terjedő dobósúly egészen nehéz kosaras horgászatot és erősen áramló vizekre szánt szerelékeket is vidáman elbír. A rezgőspiccek nagy átmérőjű gyűrűivel a dobóelőkék használata problémamentes.

  • Hossz: 4.20 m
  • Dobósúly: 180 gr

Termék paraméterek
Hossz (m) 4.20
Tagok száma 3

Kapcsolódó termékek

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Patai Zsolt
2019-05-13 15:57
Nagyon jó választás volt. Kellően lágy és merev bot egyszerre. A legkisebb halak kapását is jól jelzi, élmény a fárasztás vele. Kezdőként 115m-t sikerült kipréselni belőle dobáskor
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!