Carp Expert Black Shadow Carp 3 Részes Bojlis Bot 3,60m 3,5Lb

18 990,00 Ft / db
Nem rendelhető


Carp Expert Black Shadow Carp 3 Részes Bojlis Bot 3,60m 3,5Lb
A Carp Expert márkanév alatt, a pontyhorgászat szinte összes alfajához megtalálható minden olyan felszerelés, mely a békéshalak kifogásának feltétele és követelménye, természetesen a legmodernebb köntösben. A Black Shadow széria a letisztultság és modern stílusjegyek kohéziója mentén jött létre, teljesen minimalista, fekete dizájnt követve, mely napjainkban a modern horgászok egyik legkedveltebb összeállítása lesz.
A széria rakós, 3 részes változatai szinte kijelenthető, hogy bármely pontyhorgásznak kellő és megfelelő alternatívát nyújtanak, kedvező szállítási paraméterezése mellett, kialakítása révén, akár a legnagyobb pontyok horgászatára is alkalmas variánsok. A teljesen fekete alappal bíró blank IM10-es karbon felhasználásával jött létre, ami a legnagyobb bojlis súlyok használatát is lehetővé téve, kellőképp kiszolgálja a távdobások igényeit is.
Masszív orsótartójára 50-es méret feletti távdobó és nagyhalas orsók használatát javasoljuk. Az orsótartó mellett, a nyél 69 cm-es részt kapott, tökéletes fogást adó, gyönyörű karcsúsított kivitelben, csúszásmentes bevonattal, maximális komfortot adva a legnagyobb dobásokhoz is. Gyűrűsora erősített háromtalpas kivitelű, plusz az erőtartalékok és teherbírás mellett, a legelső gyűrű a második tagon helyezkedik el, 50-es méretben, így a zsinór sokáig ellenállás nélkül pereghet le a dobról.
A minimalista dizájn mellett, egy karbon zsinórbeakasztó modernizálja a Shadow Carp modelleket. A Black Shadow Carp a CXP kínálatának egy igazán kompakt darabja, így a rendkívül jó szállítási méretezésű, mégis a nagyobb halakra való horgászatot favorizáló pecásoknak nyújt profi választást.
  • Hossz: 3,60 méter
  • Tagok száma: 3 db
  • Terhelhetőség: 3,5 lb
  • Szállítási hossz: 127 cm
  • Súly: 373 gramm
  • Akció: B

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Hossz (m) 3.60
Tagok száma 3
carp-expert-228-20180621120419 Gyártó Carp Expert
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!