Korda X-Large Kickers - Korda XL-es Zöld Horogbefordító

2 390,00 Ft / Csom
Egység ár:
1 darab = 239,00 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Korda X-Large Kickers - Korda XL-es Zöld Horogbefordító
A kicker lehet, hogy csak egy hajlított gumidarab, de gyakran a halászatban a legegyszerűbb dolgoknak van a legnagyobb hatásuk, és ezek segítenek javítani a különböző szerelékek megakadásának lehetőségét. A hajlított horogszem hihetetlenül hatékony volt a halak szájába való akadásban, de sok kárt is okozott, ezért a horgászok évek óta zsugorcsődarabokat használnak a hatás megismétlésére. A kickerek kiveszik ebből az egészből a gondot, mivel ugyanezt a hatást érik el, de egyszerűen rácsúsztatva a horog szemére, ahelyett, hogy bármit is gőzölögtetni kellene.
Tökéletesek a spinner rigekkel való használatra is, és mostantól XL változatot is készítünk, amely az új XX Spinner Swivels-ünkkel együtt használható. Néhány horgász a lehető legjobban álcázni szeretné a szerelékét, és a zöld vagy barna változat erre tökéletes, de néhány horgászhelyen egy élénk színű csődarab a horgon még valószínűbbé is teheti, hogy a hal feléveszi a csalit, lásd a vegyes piros/fehér és sárga/rózsaszín változatokat is, ha színt szeretne adni a horognak. Ezen kívül azoknak a horgászoknak, akik természetes horogcsalikat, például kukacokat és csontit használnak, vagy rendszeresen horgásznak iszapban, ahol a vörös féreg elterjedt, a kicker termékcsalád legújabb tagja a Bloodworm Red változat.
Minden kicker színtől függetlenül robusztus gumiból készül, négy különböző méretben, hogy megfeleljen a használt horognak - kicsi a 10-es és 12-es mérethez; közepes a 6-os és 8-as mérethez; nagy a 2-es és 4-es mérethez és az XL változat az 1-es és 2-es mérethez, mindegyik szorosan illeszkedik a szemre. Amikor horogra akad egy hal, a Kicker a küzdelem során egyenesen húzódik, de aztán visszanyeri eredeti alakját, és készen áll az újbóli használatra.
  • Kiszerelés: 10 db/csomag
  • Zöld szín

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
korda-139-20240205182638 Gyártó Korda
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!