Korda - Kable Leadcore Leader Heli Safe Weed 50cm - Korda Bojlis Szerelék

5 390,00 Ft / Csom
Egység ár:
1 darab = 2 695,00 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Korda - Kable Leadcore Leader Heli Safe Weed 50cm - Korda Bojlis Szerelék
A Heli-Safe rendszer kiválóan használható bármilyen helikopter stílusú szerelékkel, akár hagyományos szereléket, akár chod-ot használunk, és most már előre megkötött verzióban is kapható. Ezek az 50 cm-es leader-ek az új Tight Weave Kable Leadcore-ból készülnek, és a csomagból kivéve azonnal használatra készek.
Az 50 cm-es változatok nem csak arra tökéletesek, hogy a szereléket tökéletesen az aljzatra fektessék, és megvédjék a halakat a zsinór sérülésétől a küzdelem során, de abszolút tökéletesek a távdobáshoz is.Ez a fajta előke kiváló gubancgátló tulajdonságokkal rendelkezik, de a halak számára is nagyon biztonságos, mivel tartalmazza a Mini Heli-Safe rendszert - az eredeti tömörebb, kicsinyített változatát -, és biztosítja, hogy az ólom bármikor le essen, amikor csak kell. Ez is tartalmazza a No-Trace Safety System rendszerünket, amely biztosítja, hogy a főzsinór elszakadása esetén a forgókapocs könnyen leszaladjon az előkezsinórról, és minden csomag két tartalék No-Trace gyöngyöt tartalmaz (ezek külön is megvásárolhatók, ha többre van szükség).
A No-Trace Safety System felső gumija közel állítható az ólomhoz, amikor tiszta fenéken horgászol, vagy egészen a leader másik végére húzható, amikor hínáros vagy törmelékes aljzaton horgászunk, különösen a chod szerelék esetében. A Mini Heli-Safe a horgászhelyzettől függően többféleképpen állítható be, a standard rugó minimális nyomás alatt engedi ki az ólmot, és biztosítja, hogy az a kapáskor leessen, ami sűrű hínárbannagyszerű. Vagy ezt fel lehet cserélni a piros rugóra (2db a csomagban mellékelve), amelyet olyan vizekre terveztek, amelyek általában akadó- és hínármentesek, és ahol az ólmot csak akkor akarod elhagyni, ha az elakad valamiben.
Lehetőség van egy karika (2db a csomagban mellékelve) hozzáadására is, ami azt jelenti, hogy az ólom soha nem fog le esni, de szakadás esetén a halak a No-Trace Safety rendszernek köszönhetően mégis kiszabadulhatnak. A 11-es méretű QC gyűrűs forgó használata lehetővé teszi a gyors és egyszerű szerelékváltást, és az végén lévő hurok segítségével egyszerűen rögzíthető a főzsinórhoz - a hurok-hurok stílus a legegyszerűbb és leggyorsabb. A Kable Heli-Safe Leadcore Leadleaderek barna vagy sötét zöldszínben kaphatók, csomagonként 2 db, és a következők is járnak hozzá: 2 db tartalék No-Trace gyöngy; 2 dbMini Heli-Safe karika; 2 db Mini Heli-Safe piros rugó.
  • Zöld szín
  • 50 cm hosszú
  • Kiszerelés: 2 db/csomag

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
korda-139-20240205182638 Gyártó Korda
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!