Korda Leadcore Leader Heli Safe Gravel - Korda Leadcore Bojlis Szerelék

5 290,00 Ft / Csom
Egység ár:
1 darab = 2 645,00 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Korda Leadcore Leader Heli Safe Gravel - Korda Leadcore Bojlis Szerelék
A Korda Leadcore leader Heli Safe Weed Green 1m előkötött leadcore kiválóan használható bármilyen helikopter típusú szerelékhez. Akár hagyományos szereléket vagy chod-ot használunk. Ezek a leadcore-ok 1 méter hosszúak, így tökéletesek arra, hogy a végszerelék a tó fenekére feküdjön és megvédjék a halakat a zsinór sérülésétől a fárasztás során, de nem olyan hosszúak, hogy zavarják a bedobást.
Ez nem csak egy nagyszerű gubancgátló szerelék, hanem a halak számára is nagyon biztonságos, mivel tartalmazza a Mini Heli-Safe rendszert. Az eredeti kompaktabb változatát és biztosítja az ólom elhagyását, amikor az szükséges. Szintén tartalmazza a No-Trace Safety rendszert, ami biztosítja, hogy a főzsinór elszakadása esetén az előke könnyen kiszabaduljon a leaderből. Minden csomag két tartalék No-Trace gyöngyöt tartalmaz (Ezek külön is megvásárolhatóak, ha még többre van szükség). A No-Trace Safety rendszer felső gumiját az ólomhoz közel lehet állítani, amennyiben tiszta aljzaton horgászunk vagy egészen a leader másik oldalára is mozgatható, amennyiben hinaras vagy törmelékes az aljzat, különösen amikor chod előkét alkalmazunk. A Mini Heli-Safe többféleképpen állítható az aktuális körülményekhez igazítva: a hagyományos rugó minimális nyomás alatt elengedi az ólmot, ami nagyszerű hinaras helyeken. Illetve alkalmazható piros rugóval (kettő a csomag tartalma), ami teljesen hínármentes vizekben használható, így csak leakadás esetén hagyja el az ólmot.
Szintén lehetőség van karika használatára (kettő a csomag tartalma), amikor az ólmot egyáltalán nem akarjuk elhagyni, csak szakítás esetén a No-Trace Safety rendszernek köszönhetően. A 11-es méretű QC Ring Swivel segítségével gyorsan és egyszerűen cserélhetőek a szerelékek, mivel egyik végén sima hurok található, ami a főzsinórra csatlakoztatható – hurok-hurok kötéssel, ami a leggyorsabb és legegyszerűbb.
  • Kable Heli-Safe Leadcore Leader Weed Green színben, csomagonként 2 db
  • tartalékként 2x No-Trace Breads
  • 2x Mini Heli-Safe karika
  • 2x Mini Heli-Safe piros rugóval
  • Hossz: 1,0 méter
  • Kiszerelés: 2 db/csomag

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
korda-139-20240205182638 Gyártó Korda
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!