Korda Bait Drill 1mm - Korda Csali Fúró

2 090,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Korda Bait Drill 1mm - Korda Csali Fúró 
 
Ezek a precíziós tervezésű Korda csalifúrók 1 mm-es, 4 mm-es, 6 mm-es vagy 8 mm-es átmérőben kaphatók. Tökéletesek bármilyen horogcsali kifúrására és felhajtóerő növelésére a hozzá tartozó parafa rudak segítségével.
 
Ezeket a parafa fúrókat bojlikhoz vagy tigrismogyorókhoz lehet használni, ahol felhajtóerőt szeretnénk növelni. Például egy balanszírozott vagy hóember csalit szeretnénk létrehozni egy egyszerű süllyedő csaliból és tökéletes akkor is, ha véletlenül otthon felejtetted a pop-up csalid! A legkeskenyebb átmérőjű fúrót arra tervezték, hogy lyukat fúrjon olyan kemény csalikon, amelyeket bojli tűvel már nem lehet átszúrni anélkül, hogy széttörjenek. Tökéletes olyan dolgokhoz is, mint például a levegőn szárított bojlik és pelletek.
 
A Bait Drill végén egy kis tüske található, amelyet pontosan oda lehet beilleszteni, ahol lyukat akarunk fúrni és ez biztosítja, hogy a fúró ne csússzon el, úgy van kialakítva, hogy csökkenti annak esélyét, hogy a csali szétrepedjen.
 
A Bait Drill fekete és zöld, ergonomikus kialakítású fogantyúja jó fogást tesz lehetővé a precíziós fúráshoz. A 4 mm-es és 6 mm-es kiszerelésben egy csalifúró és 6 db tartalék parafarúd, a 8 mm-es csomagban 1 db Bait Drill és 4 db tartalék parafarúd található, az 1 mm-es csomagban pedig egy Bait Drill található, parafa rudak nélkül.
  • Átmérő: 1 mm
  • Kiszerelés: 1 db/csomag

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
korda-8833 Gyártó Korda
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!