Benzár Concourse Mono Power 0,20mm 50m Előkezsinór - Benzar Monofil Előkezsinór

2 490,00 Ft / Tek
Egység ár:
1 Méter = 49,80 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Tek

Benzár Concourse Mono Power 0,20mm 50m Előkezsinór - Benzar Monofil Előkezsinór
A Benzár Concourse szériás termékek közül már csak kevés aprócikk, horgászfelszerelés hiányzik. Eddig a versenyszerű feeder, illetve method feeder horgászathoz szükséges, azonban monofil horogelőke eddig nem képezte részét a szortimentnek.
A Concourse Mono Power Hooklink egy csúcsminőségű, a legkiválóbb olasz gyárból érkező előkezsinór, ami maximálisan megfelel a modern feeder és method feeder horgászat követelményeinek. Lágy, de erős, kiválóan süllyed és szinte tökéletesen víztiszta. Csomótűrő képessége és szakítószilárdsága is átlag feletti, nem véletlen, hogy kifejezetten ajánljuk ezt a terméket a versenyhorgászok számára is.
A Mono Power Hooklink előkezsinór minden olyan méretben rendelkezésre áll, amire szükség lehet egy feeder vagy egy method feeder horgászat során. A méretskála egészen pontosan 0,08 mm-es átmérőtől 0,22 mm-es átmérőig terjed, így a legfinomabb keszegezéstől a nagyhalas methodozásig mindenféle módszerhez találni megfelelőt.
Az előkezsinór, bár olasz gyárban készül, japánból érkező anyagból áll, ami további garanciát jelent a minőségére. 50 méteres kiszerelésben áll a horgászok rendelkezésére a Mono Power előkezsinór, ami mind a feeder, mind pedig a method horgászoknak idelis alternatíva.
  • Átmérő: 0,20 mm
  • Kiszerelés: 50 méter
  • Szakítószilárdság: 6,38 kg

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Átmérő 0,20 mm
benzar-mix-16501 Gyártó Benzar Mix
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!