-8%

Shimano Vanquish FC C3000M HG - Shimano Vanquish Pergető Orsó

199 990,00 Ft / db
Akciós ár:
184 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára!
Limitált akció Az akció a 2024. április 29. és 2024. május 19. között érvényes vagy a készlet erejéig!
Shimano Vanquish FC C3000M HG - Shimano Vanquish Pergető Orsó
A Vanquish a Shimano Magnumlite filozófia tiszta megtestesülése. A legnagyobb japán precizitással készült, és azok számára készült, akik a legjobbat kívánják maguknak és felszerelésüknek. Az orsó érzékenysége és simasága tökéletessé teszi az ultrakönnyű sügér, pisztráng és süllő horgászatához. A Vanquish azonban számos különféle technikához és fajhoz használható, beleértve a part menti sósvízi pergetést a nagyobb 4000-es és 5000-es méretekben.
A Vanquish végigvezeti Önt, hogy minden horgászat során a legjobbat hozza ki magából. Az első dolog, amit tapasztalni fog, az az orsó súlya, vagy inkább annak hiánya. A közepes méretű 3000-es mindössze 170 grammot nyom – ez figyelemre méltó, és ezt Ön is észre fogja venni. A Vanquish új minőségi szabványokat állít fel az UL horgászterületén. A Shimano a „Beyond Lightness” (Túl a könnyedségen) elnevezéssel egy páratlan jellemzőkkel rendelkező, végső fénycsévélő mechanizmust hozott létre. Ez az ultrakönnyű orsók csúcsa, és színültig tele van Shimano technológiával, amely főleg a STELLA-ból származik. A Vanquish könnyűsége a Shimano exkluzív Ci4+ kompozit anyagának széleskörű használatából fakad.
Ezt fokozza a Magnumlite Rotor hozzáadásával, amely szintén hozzájárul a hihetetlenül alacsony indítási tehetetlenséghez tekeréskor. Egy másik nagy előny az InfinityDrive hozzáadása. Ez a technológia erőteljes, de könnyű forgást biztosít, különösen nagy terhelés mellett. Szélsőséges helyzetekben továbbra is állandó, konzisztens forgatónyomást tarthat fenn, ami nagyon hasznos, ha nagyot akaszt. Az InfinityLoop hozzáadása jelentősen javítja a dobási távolságot. Ez segít elérni azt az érdekes helyet messziről, még szuperkönnyű összeállítással is. Más fejlett technológiák, mint például az InfinityXross, az X-Protect és az Anti-Twist Fin tovább járulnak ennek az orsónak a figyelemre méltó műszaki teljesítményéhez.
  • Áttétel: 5,8:1
  • Csapágyszám: 10+1 db
  • Dob anyaga: Alumínium
  • Fékrendszer: Elsőfékes
  • Ház anyaga: Magnézium
  • Méret: 3000
  • Maximális fékerő: 9 kg
  • Súly: 170 gramm
  • Zsinórkapacitás: 0.25-125 mm/méter
  • Zsinórbehúzás: 86 cm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Áttétel 5,8:1
Csapágyszám 10+1
Fékrendszer, Típus Elsőfékes
Méret 3000
shimano-8843 Gyártó Shimano
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!