Wizard Őszi Pergető Szett - Horgász Szett

32 350,00 Ft / Csom
Nem rendelhető


Wizard Őszi Pergető Szett - Horgász Szett

Az őszi pergető szezon nem maradhat el kiváló ár-érték arányú és funkcionalitással bíró szett nélkül. Wizard szettünk a pergetők örömére készült el, melynek gerincét egy Wizard Classic Jig alkotja. Nagy rugalmasságú karbonból készült, ezért érezni lehet vele a jig-fejek minden rezdülését, ami elengedhetetlen ebben a műfajban. A nyél kiképzése és a minőségi orsótartója kiváló fogást biztosít, így az egész napos horgászat is kényelmes vele. A duplon borítású nyélnek köszönhetően még hidegebb időben sem fog fázni a kezünk. A Classic Jig-hez szettünkben tartozék egy kiváló, 2000-es méretű Samurai orsó is, mely megfelelő eszköze lesz az őszi pergetéseknek.

A termék grafit testű, könnyített alumínium dobbal szerelve. A külsejére nem lehet panasz, a szériához illő megkapó neonzöld stíluselemeket kapott. A sikeres fárasztásokat a precíz, letapadásmentes elsőfék segíti elő. A könnyed futást 6+1 csapágy garantálja. Az alumínium dob mellett, a hajtókar is fém, a markolat pedig kényelmes fogást biztosít, több száz dobás után is, ami egy pergető orsónál, nem elhanyagolható tényező. Az orsóhoz tartozék egy tekercs 0,1mm-es Wizard fonott is. Anyaga kellően finom, vékony szálakból áll, létrehozva a megfelelő kör keresztmetszetet, melynek köszönhető részben a jó szakítószilárdság és nagyobb dobások elérhetősége. Külseje Teflon bevonatot kapott, vízzel nem szívja meg magát, plusz felülete így kopásállóbb, akadós terepen is megállja a helyét.

Az alap felszerelés mellett, a pergetéshez hasznos keigészítők is járnak, egy Wizard kis méretű fonott zsinórvágó olló és egy halkiemelő fogó kíséretében. A pergetéshez kellő végszerelék is adott szettünkben. Tartozék 2 darab teljesen transzparens Fluorocarbon előke, melynek kapcsába természetesen csatlakoztatható a többi elemből összeállítható, gumihalas cheburashkas szerelék, amihez az ólóm, horgok és 2 csomag plasztikcsali is adott.

A szett összeállításánál minden részletre gondoltunk, megvásárlásával annak összeállítása után, egyből élvezhető a pergető módszer minden élményfaktora.

  • A szett teljes tartalma:
  • Wizard Classic Jig 2,4m 20-40g bot
  • Wizard Samurai Spin 2000 orsó
  • Wizard Braid sötétszürke fonott zsinór 0,1mm 135m
  • 2db Wizard Big Eye Twister horog
  • 2db Wizard Big Eye Micro horog
  • 1 csomag Wizard szinterezett cheburashka
  • Wizard nagy méretű halkiemelő fogó
  • Wizard kulcskarikanyitós kis méretű fogó
  • 1 csomag Wizard Fluorocarbon előke
  • 2 csomag L&K Light Shot plasztik csali

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
wizard-136-20220628111819 Gyártó Wizard
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Bezerédi László
2020-10-13 16:35
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!