By Döme Method Feeder Szett - Team Feeder Fighter Carp LCS 6000 Orsó + Nevis Bot + By Döme Method Kosarak + By Döme Zsinór

38 250,00 Ft / Csom
Nincs raktáron


By Döme Method Feeder Szett - Team Feeder Fighter Carp LCS 6000 Orsó + Nevis Bot + By Döme Method Kosarak + By Döme Zsinór

Nevis Primus Carp Feeder Bot 3.60m 120gr

Az új Nevis Primus Feeder botcsalád kiemelkedően jó ár-érték arányával az egyik legjobb választás a kezdő vagy haladó feeder horgászok számára. Széles méretpaletta mellett, különböző erősségű botok szerepelnek adott méreten belül. A bot felépítése karcsú, de nagy erőtartalékokkal rendelkezik. Igazi élmény vele a fárasztás. Minden Nevis Primus Carp feeder bothoz 3 darab különböző erősségű rezgőspicc jár. A nyél kiváló minőségű parafa borítást kapott, ami kényelmes fogást biztosít.

  • Hossz: 3,60 méter
  • Dobósúly: 120 gramm
  • Anyag: Carbon-kompozit
  • Gyűrű típus: SIC
  • Nyélborítás: parafa
  • Tagok száma: 3+3 db

By Döme Team Feeder Fighter Carp LCS 6000 Nyeletőfékes Feeder Orsó

Döme Gábor nevével fémjelzett orsócsalád 2016-ban került a piacra, amely feeder ponty horgászathoz lett kifejlesztve. A Carp Fighter LCS egy univerzális orsó a mindennapokra, amely nem hagyja cserben a horgászokat. A belső szerkezete kiváló műszaki tartalmat rejt egy elegáns fekete hybrid-grafit házba csomagolva. 3+1 rozsdamentes acélcsapágy garantálja a sima futást és tükrözi a kiváló műszaki adottságait. A precíz elsőfék mellett megtalálható az orsóban az L.C.S. nyeletőfék rendszer, amely pontosan állítható és sima zsinóradagolást tesz lehetővé. Az eladási adatok bizonyítják, hogy kategóriájában, mind minőségben egyedülálló orsóról van szó. Az orsóra alumíniumból készült sekély dob került, melynek döntött kialakítása miatt a zsinór könnyedén lefut.

  • Méret: 6000 (0,20mm/225m)
  • Csapágyszám: 3+1
  • Áttétel: 4,6:1
  • Súly: 445g
  • Pótdob: -

2 darab By Döme Team Feeder Távdobó Method Feederkosár 25g

Az egyszerű használhatóság, precíz kialakítás, modern kivitelezés és maximális hatékonyság ötvözete a Haldorádó feederkosarak legújabb tagja. A By Döme TEAM FEEDER Long Cast Method Feeder kosár, amely kifejezetten távoli methodozáshoz készült, így minden paramétere ennek megfelelően lett kialakítva. A kosár tartalmát becsapódáskor megvédő perem, a félfix kialakítás, a dobást segítő vezetőszár, és a kosár alján lévő oldódást segítő lyukak mind olyan újítások, amelyek a nagy távolságban történő method horgászat során elengedhetetlenek. Az etetőkosár használható kézzel megtöltve, de az áramvonalas gombóc kialakítása érdekében ajánlott a hozzá illő szilikon töltőszerszám használata. Az L-es méret 25, 35 és 45 grammos méretekben, míg az XL-es méretű kosarak 55 és 65 grammos méretekben kerülnek forgalomba.

  • Súly: 25 gramm
  • Kiszerelés: 1 db/csomag

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
nevis-116-20240111101407 Gyártó Nevis
by-dome-team-feeder-239-20240205182444 Gyártó By Döme Team Feeder
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!