Csak online

Carp Expert Method Pink 360 Nyeletőfékes Feeder Horgász Szett - Női Feeder Szett + Ajándék Zsinór

37 870,00 Ft / Csom
Nincs raktáron

- + Csom

Carp Expert Method Pink 360 Nyeletőfékes Feeder Horgász Szett - Női Feeder Szett + Ajándék Zsinór
A hölgy horgászokra is is gondolva készült el az igazán egyedi Method Pink szett. Ajándéknak vagy kedvező csajos összeállítást keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő, igazán egyedien nőies felszerelésre van szükség.
Egy rózsaszín horgászbot messziről tudatja a parton tartózkodókkal, hogy női sporttárssal kell megosztaniuk a vizet. Valljuk be, a legtöbb esetben ez üdítőleg hat a férfi horgász társadalomra.
Anyaga IM10-es Carbon, mely által egy igazán könnyű felszerelés születhetett, amellett, hogy kivételesen erős a blank. Falvastagsága kicsit nagyobb a megszokottnál, hogy a hölgyek esetleges kezdő botladozásait, sérüléseit is jól tolerálja. Dobási tulajdonságai egészen elképesztőek. Gerincessége révén, aki már ráérzett a használatára, akár 100 métert megközelítő dobásokat is kihozhat belőle. A nagyméretű SIC betétes gyűrűsor szintén segíti a nagy dobásokat, és a nyárfa virágzása, plusz egyéb szöszök idején is jól fog jönni. Akár folyóvízi horgászatra is tökéletes variáns, mivel dobósúlya 100-150 gramm.
Klasszikus csavaros, alul szorítós orsótartóval rendelkezik, mely nagyon jól tartja a méretben hozzá illő orsókat. A bot nyél része is a könnyed használatot, tisztíthatóságot segíti elő, EVA alsó betétet kapott, mely csúszásmentes fogást biztosít a dobások során.
A bothoz küllemben azonos impozáns Pink kivitelű orsó is jár. Az orsó kivitele maximálisan teljesíti minden női horgász elvárását, mely az igazán feltűnő, de csajosan vagány, élénk Pink grafit házban teljesedik ki. Az alap ház mellett, a fék beállító és a hajtókarban is találhatóak vagány csajos rózsaszín elemek, hogy elnyerje mindenki tetszétést.
A tetszetős küllem mellett, a pontyhorgászat és method feederezés követelményeit is természetesen teljesíti, melyben 7+1 csapágy és egy kellően precíz, finom fékrendszer segíti. Áttétele 5,0:1, hajtókarja természetesen fém, mely végén egy kényelmes hajtókar kapott helyt.
A csomag tartalma:
  • Carp Expert Method Feeder Pink bot 3,6m 100-150g
  • Carp Expert Method Pink Feeder Runner 2 6000 orsó

Carp Expert Method Feeder Pink Monofil Zsinór 0,25mm 200m 9,2kg

Leírás nőknek:

Ugye milyen cuki? Régóta vágytál egy hozzád illő felszerelésre? Ami megtöri a horgász cuccok monoton zöld és barna világát! Ne habozz sokáig, mert ezt a zsinórt neked találták ki! Ha netán karácsony közeledik, vagy a születésnapod, sűrű utalásokkal vedd rá párodat, hogy milyen ajándékot válasszon. Akár életed legnagyobb halát is kifoghatod vele.

Leírás férfiaknak:

Titeket is kiborít ez a szín? De életetek szerelmének ez kell!! Nincs mese meg kell venni. Nem akarjátok a hosszú durcát és sértődést, ugye? Születésnapja lesz? Remek alkalom a Pink Method Feederünkkel megvenni ajándékba. Ha azon gondolkodnátok, hogy a dizájn a minőség rovására megy, ne aggódjatok, príma a zsinór. A kevésbé nyúlósak közé tartozik, így közvetlen kontaktot biztosít a horog és a pecabot között. 200 méteres tekercsekben kerül forgalomba, így a feederes horgászatra teljes mértékben megfelel.

  • Hossz: 200 méter
  • Szakítószilárdság: 9,2 kg
  • Átmérő: 0,25 mm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
carp-expert-228-20180621120419 Gyártó Carp Expert
noi-horgaszfelszerelesek-548-20220926105241 Legnépszerűbb termékeink Női Horgászfelszerelések
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Vigh József
2023-10-14 22:12
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!