Távdobó Feeder Szett - Carp Expert Uni Method 6000 LC + MAX 2 Feeder 4.20m + By Döme Team Feeder Long Cast Zsinór

63 170,00 Ft / Csom
Nem rendelhető


Távdobó Feeder Szett - Carp Expert Uni Method 6000 LC + MAX 2 Feeder 4.20m + By Döme Team Feeder Long Cast Zsinór

Carp Expert Uni Method 6000 LC Távdobó Feeder Orsó

Kiváló minőség, kellően letisztult, modern kohéziójú köntösben, ötvözve a Carp Expert orsók teljesítményével. Ezek a preferenciák tűnnek azonnal fel, a legújabb Uni Method LC orsó kézbevétele után, mely kifejezetten a távoli, szuperpontos method horgászok fegyvere lesz a legnagyobb pontyok ellen. A kellően nagy méretű dob kialakítása révén, könnyen pereg le róla a zsinór, lehetővé téve használatával, az akár 100 méter feletti távolságok partról való, pontos elérését. Utóbbiban, az alumínium dobon elhelyezett rugós kialakítású klipsz is támogatja.

Ez a 6000-es méret, a medium és heavy feedereken lesz hű társ, egy kellően vékony monofil zsinórral párosítva, melyből 0,20 mm-es méretből, akár 380 méter is elfér rajta. A vékony főzsinórral való távdobás funkcionalitását egyszerűbbé és a lehetőségekhez képest biztonságosabbá téve, került a dob mellé egy rotorvédő is, mely megakadályozza a zsinór betekeredését, illetve kellemetlen szakadását.

A masszív grafit ház mellett, a hajtókar igényesen megmunkált esztergált fémből készült, egy igazán kézreálló fogórésszel. Gyorsfékes kivitele lehetővé teszi, hogy egy tekeréssel teljesen kilazítsuk vagy maximálisan behúzzuk azt, mely dobáskor és a kapásokra való várakozáskor is remek szolgálatot fog adni. Esztétikus és megbízhatóságot sugalló orsó, mely a method feederezést favorizáló horgászok minden igényére tökéletes megoldást szolgáltat.

  • Méret: 6000
  • Csapágyak száma: 7+1 db
  • Zsinórkapacitás: 0,20 mm / 380 m
  • Súly: 546 gramm

Carp Expert MAX 2 Feeder 4.20m 100-150g - Carp Expert Távdobó Feeder Bot
A mai horgászok elvárásai és a felszerelések végletekig történő kihasználása, még erősebb és adott helyzetekre maximálisan alkalmazható horgászcikkeket kíván! Ennek eleget téve a Carp Expert márkán belül létrejött egy remek horgászbot széria, mely a CXP-re jellemzően mindeki számára elérhető áron kínál kimagasló minőséget! Ez a horgászbotcsalád a MAX névre hallgat.
A MAX 2 szériába tartozó horgászbotok alapanyaga IM8-as karbon. Miért is rendhagyó az IM8? A legtöbb pontyozó horgászbot IM10-es karbonból készül, nincs is a Carp Expert palettáján még egy olyan horgászbot a pontyozó kategóriában ami IM8-ból készülne, így egy érdekes, új tapasztalatot szerezhetünk a kipróbálásával. A MAX2 Feeder szériája 3 féle dobósúly tartományt fed le, melyek a Light, Medium és Strong besololást kapták meg. A Light 30-60 grammos legfinomabb tag kisebb csatornákra, rövidtávra alkalmazható. A Medium 60-100 grammos változat egy univerzális, mondhatni "klasszikus" középutat ad az állóvízi pontyhorgászok kezébe. A Strong, legerősebb változatokkal pedig, 100-150 grammos karakterüknek és kiváló fogást adó hosszított nyelüknek hála, a távoli helyek meghorgászásához is alternatívát kínálnak felhasználóik számára.
1 karbon és 2 üveg feeder spicc jár a szériához. Megjelenésükben letisztult fekete blank a jellemző, fehér feliratokkal, valamint a gyűrűknél ezüstszínű bandázsolással, igazán impozáns, mégis visszafogott megjelenést biztosítva a szériának! Az orsótartó a jól bevált alulról tekerős változat. A kecses bottest meglepően könnyed, így nem kényelmetlen akár hosszabb dobós peca alatt sem. A tökéletes balansz és egyensúly miatt, a kiválasztott mérettől függően 4000 és 6000 közötti orsót érdemes hozzájuk választani. Legyen szó akár hosszúelőkés feederezésről vagy methodozásról, ezek a botok hosszú ideig hű társak lesznek bármely horgász kezében.
  • Hossz: 4,20 méter
  • Tagok száma: 3+3 db
  • Dobósúly: 100-150 gramm
  • Szállítási hossz: 146 cm
  • Súly: 460 gramm
  • Akció: B

By Döme Team Feeder Long Cast Feeder Zsinór 300m 0,22mm

A Team Feeder zsinórok a legjobb minőségű alapanyagok és japán technológia felhasználásával készülnek. Ennek végeredménye egy rendkívül strapabíró, kopásálló, kis nyúlású monofil zsinórcsalád, amely tökéletes összhangban van a modern feederhorgászat igényeivel.
A zsinórcsaládon belül még különböző specifikációkat találunk, hogy biztosan megtaláld azt a zsinórt, amire szükséged van.
A Long Cast speciálisan a távoli dobásokhoz készült, egyedi dobást segítő bevonattal ellátott, gyorsan süllyedő, kis nyúlású zsinór. Ideális a távdobós feeder horgászathoz! A 0,20mm-es verziót a medium-heavy botokhoz vagy az érzékeny spicctagú távdobó feederekhez ajánljuk dobóelőkével!

  • Kiszerelés: 300 m
  • Átmérő: 0,22 mm
  • Szakítószilárdság: 6,4 kg
  • Japán technológia felhasználása
  • Strapabíró, kopásálló, kis nyúlású monofil zsinór
  • A Long Cast a távoli dobásokhoz készült
  • Gyorsan süllyedő, kis nyúlású zsinór
  • Speciális bevonat

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
carp-expert-228-20180621120419 Gyártó Carp Expert
by-dome-team-feeder-239-20240205182444 Gyártó By Döme Team Feeder
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!