Feeder Horgász Szett - By Döme Team Feeder Pearl Carp 5000 Feeder Orsó + Method Kosár Szett + Zsinór

34 350,00 Ft / Csom
Nem rendelhető


Feeder Horgász Szett - By Döme Team Feeder Pearl Carp 5000 Feeder Orsó + Method Kosár Szett + Zsinór

A By Döme TEAM FEEDER orsócsalád egyike legújabb, 2018-ban forgalomba került tagja a Pearl Carp széria. Az új Pearl Carp orsó különleges dizájnnal, fehér alapszínnel és fekete kiegészítő színekkel készül. Az orsó első fő-fékrendszere a hagyományos hosszú utas, precízen hangolható fékrendszer, amely 3 fordulattal zárható és nyitható teljesen. A nyeletőféket az orsó hátsó részén lehet bekapcsolni, ekkor válik szabadonfutóvá. A nyeletőfékerőt szintén a végén található tekerőgombbal lehet szabályozni. Ezen orsók dobján is, mint az összes By Döme TEAM FEEDER orsón 2 db zsinórklipsz található, amely kettő kiakasztást tesz lehetővé.

  • Súly: 425 gramm
  • Zsinórbehúzás: 72 cm
  • Zsinórkapacitása: 0,20 mm / 200 m

Zsinór By Döme Team Feeder Sensitive 300m 0,20mm

A TEAM FEEDER zsinórok a legjobb minőségű alapanyagok és japán technológia felhasználásával készülnek. Ennek végeredménye egy rendkívül strapabíró, kopásálló, kis nyúlású monofil zsinórcsalád, amely tökéletes összhangban van a modern feederhorgászat igényeivel. A család különböző tagjait további finomhangolással, még egyedibbé tettük. A Super Sensitive a finomszerelékes és versenyhorgászatok szinte láthatatlan társa. Magas szakítószilárdságú professzionális damil.

  • Színe: áttetsző
  • Kiszerelés: 300 méter
  • Átmérő: 0,20 mm
  • Szakítószilárdság: 5,8 kg

Feederkosár By Döme Team Feeder Távdobó Method Készlet 2db+Töltő 35g

Az egyszerű használhatóság, precíz kialakítás, modern kivitelezés és maximális hatékonyság ötvözete a Haldorádó feederkosarak legújabb tagja. A By Döme TEAM FEEDER Long Cast Method Feeder kosár, amely kifejezetten távoli methodozáshoz készült, így minden paramétere ennek megfelelően lett kialakítva. A kosár tartalmát becsapódáskor megvédő perem, a félfix kialakítás, a dobást segítő vezetőszár, és a kosár alján lévő oldódást segítő lyukak mind olyan újítások, amelyek a nagy távolságban történő method horgászat során elengedhetetlenek. Az etetőkosár használható kézzel megtöltve, de az áramvonalas gombóc kialakítása érdekében ajánlott a hozzá illő szilikon töltőszerszám használata.Az L-es méret 25, 35 és 45 grammos méretekben, míg az XL-es méretű kosarak 55 és 65 grammos méretekben kerülnek forgalomba.

  • Súly: 35 gramm
  • Kiszerelés: 2 db method kosár/csomag + töltő

A szett részét képezi 2 db By Döme Team Feeder Pearl Carp 5000-es orsó + 2 tekercs By Döme Team Feeder Sensitive 300m 0,20mm monofil zsinór. A szetthez tartozik ezen felül egy csomag Feederkosár By Döme Team Feeder Távdobó Method Készlet 2db+Töltő 35g.

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
by-dome-239-20180919101514 Gyártó By Döme Team Feeder
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Juhász László
2021-12-29 18:14
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!