Benzár Concourse Twister Mini 5,5mm Red Krill - Mini Benzar Wafter Csali

1 990,00 Ft / Dob
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Dob

Benzár Concourse Twister Mini 5,5mm Red Krill - Mini Benzar Wafter Csali
A 2023-as év sikerterméke, a Concourse Twister csali, talán nem túlzás kijelenteni, hogy több ezer horgásztársunk kedvencévé vált. Nem volt kérdés tehát, hogy a 2024-es évre bővítjük a Twister családot és megalkotjuk a Concourse Twister Mini csalikat.
A Concourse Twister Minik, hasonlóan a nagytestvérükhöz, szimmetrikus, körkörös alakjuknak köszönhetően olyan formavilágot jelenítenek meg, amely abszolút ismeretlen a halak számára és, amely megannyi variációs lehetőséget rejt. Az újdonság varázsa pedig, tudjuk jól, hogy a kapások számának drasztikus megemelkedésével jár! A csalik gyári állapotukban 5,5 mm hosszúak és kétszínű kivitelben készülnek nagyon erős, fogós, kedvelt aromákban, melyek a csoki-narancs, a faeper, a mangó, a halliszt, a sajt-vajsav, az eper-tintahal, a fokhagyma-mandula és a krill.
Ezek az aprócska csalik kicsi méretük és hihetetlenül intenzív aromájuk mellett rendkívül gyorsan is oldódnak, így tényleg a piac egyik legattraktívabb csalijai! Kifejezetten a nehéz körülményekhez fejlesztettük őket, így érdemes bevetni a kiválasztott ízűt a finom, téli pecák során vagy a legkiélezettebb versenyszituációkban. Nem fognak csalódást okozni!
Mivel e wafter jellegű csalik aprócskák, ezekkel meg lehet fogni az összes halat! A pontyok mellett nem vetik meg a dévérek, kárászok sem a Mini Twistereket, így ha mozgalmas horgászatra vágyunk, nem kérdés, hogy mi kerüljön a tüskére! Apropó, tüske. A csalik mérete mindenképpen vékony, slim tüske használatát kívánja meg, emellett arra is érdemes figyelni, hogy ne egy indokolatlanul nagy "kampó" alatt kínáljuk fel őket.
A finom method horgászat fegyverei ezek a csalik, melyekkel a legrangosabb versenyeken is eredményes lehet bárki!
  • Kiszerelés: 17 gramm
  • Átmérő: 5,5 mm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
benzar-mix-16501 Gyártó Benzar Mix
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!