Haldorádó 4S Method Pellet Wafter 6-8 mm Chili & Fokhagyma - Haldorádó 4S Wafter Csali

1 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Haldorádó 4S Method Pellet Wafter 6-8 mm Chili & Fokhagyma - Haldorádó Wafter Csali
A 4S Method Pellet Spray magas minőségű aromák fejlesztésében több nemzet horgászai vettek részt. A tesztelésben a Haldorádó Method Feeder Team SK, azaz Rigó Péter vezette szlovák csapat, a Bolgár Géza által vezetett Haldorádó RO Feeder Team Radesti, és természetesen a hazai magyar teszthorgász csapat is nagy szerepet vállalt. Így a 2021. évi Method Feeder VB első helyén végző magyar csapat tagjai közül Sipos Gábor és Döme Gábor. A VB harmadik helyén végző szlovák válogatott és negyedik helyen végző román válogatott tagjainak tudása és tapasztalata adódik össze ezekben a termékekben. Talán nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy jelenleg a világ legjobb Method Feeder horgászainak, három nemzet közös munkájának eredménye ölt testet ezekben a termékekben.
A 4 Season „rendszer” keretein belül fontos volt, hogy olyan, method horgászathoz optimalizált csalik is helyet kapjanak benne, amelyek minden évszakban eredményesen használhatók. Ehhez megfelelő méretre, felhajtóerőre, színre és ízesítésre van szükség.
Számos fogós változat közül a következő négy lett a befutó: fehér + lila Chili & Fokhagyma, fehér + piros Eper & Tintahal, narancssárga + pink Papaya & Mangó, fehér + narancssárga Vajsav & Vanília.
Ezek mérsékelt felhajtóerővel rendelkező lebegő (wafter) csalik, amelyeket a csalitüske súlya már a fenéken tart. A tégelyekben 4 különböző fajta csali található: két hengeres pellet forma 6 és 8 mm-es és két golyó 7 és 9 mm-es méretekben. Minden csali dupla színváltozatban kerül forgalomba.
  • Méret: 6-7-8-9 mm
  • Kiszerelés: 30 gramm
  • Íz / Szín: chili + fokhagyma / fehér + lila

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Farkas andras
2023-03-02 19:21
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!