Haldorádó Slow Busa Tabletta Édes Tejszín - Haldorádó Lassú Oldódású Busázó Tabletta

1 490,00 Ft / Csom
Egység ár:
1 darab = 496,67 Ft
Nincs raktáron


Haldorádó Slow Busa Tabletta Édes Tejszín - Haldorádó Lassú Oldódású Busázó Tabletta
A Busa tabletta ötlete az úszós horgászatok során merült fel. Amikor megoldást kellett találni arra, hogy kevés dobással, kevés csobogással használható. Olyan csalogatóanyagot kell bejuttatni, amely folyamatos figyelemfelkeltéssel járó oldódással dolgozik. Természetesen nincs új a nap alatt, létezett már ilyen termék. A Haldorádóhoz híven nemcsak egy terméket, hanem egy komplett rendszert ad a busahorgászok kezébe!
A Busa tabletta nem más, mint nagyon magas nyomáson, speciális eljárással préselt etetőanyag. Amely vízbe kerülve lassan, de folyamatosan, látványos felhőt képezve dolgozik akár 1-1,5 órát is, mielőtt szétoldódik! Háromféle változatban kerül forgalomba.
Az Ananász-banán élénksárga színű tabletta, amely látványos fluo zöld színt bocsát ki oldódás közben. Ez a család leglátványosabban oldódó tagja, ajánlott a nyári, meleg, kissé zavaros vízbe!
Az Édes tejszín a jól bevált és híres busacsalogató anyag, a „tejpor” illatát és ízét adja vissza oldódás közben. A vízbe kerülve folyamatosan bocsátja ki magából a fehér színt, és a tablettáról leváló darabkák garantáltan kiváltják a planktonevőkből a táplálkozási viselkedést.
A család legkülönlegesebb tagja a Halas spirulina, mely az alga illatával és ízével, valamint a halliszt tápanyagtartalmával a busahorgászat egyik legfogósabb összeállítása. A sötétzöld színű granulátum zöld felhőt képez, mely még tiszta vízben sem riasztó, mégis figyelemfelkeltő.
  • Kiszerelés: 3 db/csomag
  • Íz / Szín: édes tejszín / fehér

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Turcsányi Pál
2023-09-10 08:10
Molnár Andrea
2023-08-07 17:29
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!