Haldorádó Tablettás Felszíni Busázó Úszó - Haldorádó Busázó Úszó

7 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Haldorádó Tablettás Felszíni Busázó Úszó - Haldorádó Busázó Úszó
Kétségkívül a sportszerű busahorgászat forradalma zajlik! Ez többek közt annak is köszönhető, hogy egyre több profi horgász mutatja meg, hogyan is érdemes nekiállni a planktonevő óriások horgászatának. A Haldorádó Team oszlopos tagja, Sipos Gábor is sokat foglalkozik ennek a különleges, ám invazív hal megfogásának technikájával. Folyamatos próbálkozásai, ötletei és megfigyelései olyan termékekben testesülnek meg, amelyek segítségével bárkiből gyorsan eredményes busahorgász válhat!
Busázó úszó tablettás – felszíni
A Haldorádó felszíni busázó úszó tablettás a fehér és a pettyes busa céltudatos horgászatára kifejlesztett, bivalyerős, nagy teherbírású úszós szerelék, a vízfelszín közelében úszkáló halak megfogásának eszköze.
Használati útmutató: Az úszó használatba vétele nagyon egyszerű, mindössze a tetején lévő forgóba kell belekötni a főzsinórt, majd az acélszár alsó részén le kell tekerni a zárócsavart. Így válik lehetségessé a tabletta felhelyezése az acélszárra. Ha ez megtörtént, a csavart jó erősen vissza kell tekerni a helyére.
A horgokra célszerű technopufit tűzni, ezzel is kikönnyítve azokat. Ezek pont akkorák legyenek, hogy „súlytalanná” tegyék a horgokat, de semmiképpen se emeljék el a kosár mellől.
Az úszó 2 horoggal van szerelve, de ez nem minden vízterületen engedélyezett, kérjük, tájékozódjon a helyi szabályzatról a horgászat megkezdése előtt!
Az úszó használata a 2 tűhegyes horog miatt rendkívüli körültekintést igényel, nehogy a kezünkbe akadjanak. Gyermekek kizárólag felnőtt felügyelete mellett használhatják!

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Nagy János
2023-03-18 17:57
O
Kutai Zoltán
2023-03-09 18:33
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!