Haldorádó Busázó Vízközti Úszó - Haldorádó Busázó Úszó

7 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Haldorádó Busázó Vízközti Úszó - Haldorádó Busázó Úszó
A Haldorádó vízközti busázó úszó a fehér és a pettyes busa céltudatos horgászatára kifejlesztett bivalyerős, nagy teherbírású úszós szerelék, amellyel minden vízrétegben lehetőség nyílik a halak megfogására.
Használati útmutató:
  • Elsőként az erős fonott főzsinórra fel kell húzni egy cérnaütközőt, amellyel az eresztéket lehet majd állítani. Ezt követően egy nagyobb méretű gyöngyöt kell a főzsinórra felhúzni, majd az úszótest közepén lévő zsinórvezető csőbe kell belefűzni a zsinórt, majd ez alá kell kötni a kosarat, méghozzá úgy, hogy a távtartók lefelé nézzenek.
  • A megfelelő mélység beállítását követően, ha az áramlási viszonyok indokolttá teszik, a kosár alatt lévő forgószembe lehet kötni azt a fonott zsinór darabot, amelynek a másik végére van rögzítve egy 50-80 grammos tányérólom. Ez a végszereléket hivatott stabilizálni. Ennek a zsinórnak a hosszát a meghorgászni kívánt vízmélység határozza meg.
  • Fontos, hogy megfelelő erősségű horgászbotot és kellően vastag fonott zsinórt válasszunk a teljes szerelék eldobásához, hiszen ennek összsúlya („talpólommal” együtt) megközelítheti a 300 grammot!
  • A horgokra célszerű technopufit tűzni, ezzel is kikönnyítve azokat. Ezek pont akkorák legyenek, hogy „súlytalanná” tegyék a horgokat, de semmiképpen se emeljék el a kosár mellől.
  • Az úszó használata a 2 tűhegyes horog miatt rendkívüli körültekintést igényel, nehogy a kezünkbe akadjanak. Gyermekek kizárólag felnőtt felügyelete mellett használhatják!

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
haldorado-11933 Gyártó Haldorádó
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kutai Zoltán
2022-12-03 16:53
Sokadik rendelésem után is csak azt tudom mondani, egy nagyon jó webáruház egy szuper csapattal a háttérben. Telefonos, emailes értesítés a csomag indításról,gondos csomagolás, gyors postázás! Köszi!
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!