Magyaros halas melegszendvics

Minden címke 308


Mutasd az összes cikket...

A melegszendvicsek sosem fognak kimenni a divatból. Íme egy pikáns íz világú fajta, amely kiválóan alkalmas előételnek vagy uzsonnának.

Hozzávalók:

  • 4 szelet zsúrkenyér,
  • 1 doboz szardínia,
  • 2 db paradicsom,
  • 1 db közepes fej vöröshagyma,
  • fél zöldpaprika,
  • fél nyers uborka,
  • 20 dkg sajt,
  • margarin,
  • fél citrom leve,
  • só,
  • bors,
  • majoránna,
  • pirosarany

4 szelet zsúrkenyeret 1 percen át ropogósra pirítunk, majd megkenjük margarinnal. Az olajtól lecsöpögtetett halat ráhelyezzük és ráfacsarunk egy fél citrom levét, majd betakarjuk vékonyra vágott paradicsom-, paprika-, uborka- és hagymaszeletekkel. Megszórjuk fűszerekkel, meghintjük reszelt sajttal, majd a sütőben 5 percig sütjük. Tálaláskor pirosarannyal díszítjük.


Jó étvágyat hozzá!

 

Koncz Eszter