Shimano Curado DC 201XG Multi Orsó - Shimano Balkezes Multiplikátor Pergető Orsó

119 990,00 Ft / db
Nem rendelhető


Shimano Curado DC 201XG Multi Orsó - Shimano Balkezes Multiplikátor Pergető Orsó
A Shimano legfrissebb fejlesztéseivel felszerelt, továbbfejlesztett típusa a megújult Curado. A Shimano zászlóshajója, melyet a világ sok részén a multi orsók első számú típusának tartanak. Az egyik legtöbbet értékesített multi pergető orsó, ami megbízhatónak bizonyult az előd modellek esetében is. Tökéletes multi pergetésre mind édesvízhez, mind könnyű tengeri pergetéshez. Az orsó balkezes kivitel, a képek a jobbkezes modellről készültek.
A MicroModule Gear technológia zökkenőmentes bevontatást biztosít. Az X SHIP hajtómű megfelelő tartósságot biztosít. Mindkét oldalon csapágyazott, így a fogaskerék tökéletes stabilitást biztosít hajtás közben. Ez a megnövelt támaszték lehetővé teszi, hogy a fogaskerekek a legnagyobb terhelés mellett is ugyanabban a helyzetben maradjanak. Az X-Ship technológia emellett kiküszöböli a súrlódást az orsó tengelye és a fogaskerekek között. A horgászok még kevesebb gubancot dobnak könnyebb csalik esetében is.
A HAGANE Body egy nagy merevségű fém orsótest. A test merevsége és ütésállósága gyakorlatilag kiküszöböli a test deformálódását az orsón a hallal való küzdelem során. Az DC fékrendszer érzékeli az orsó sebességének változását, és mikroszámítógéppel szabályozza a fékerőt és biztosítja a távdobást kisebb csalikkal is. Az I-DC4 fék egyszerűen beállítható 4 tárcsával, minden zsinórhoz ajánlott. A kezdő multisok számára a monofil zsinór használatát ajánljuk. Gubanc esetén mégsem a drága fonott zsinórt kell a kukába dobni.
A CI4 egy szénszállal erősített gyantaanyag, amely könnyebb és nagyobb szilárdságú, mint a hagyományos gyantaanyag. A CI4+ az eredeti CI4 anyag továbbfejlesztett változata. Az eredeti CI4 anyaghoz képest jelentősen javult a merevség és a tartósság, miközben megőrizték az anyag könnyűségét, lehetővé téve az orsó méretének és súlyának csökkentését. Az S A-RB csapágyak ugyanazon az eljáráson mennek keresztül, mint a Shimano A-RB csapágyai, de a csapágyak mindkét oldalán plusz bevonat található.
  • Méret: 201
  • Súly: 230 gramm
  • Áttétel: 8,5:1
  • Zsinórbehúzás: 93 cm
  • Csapágyak száma: 6+1 db
  • Zsinórkapacitás: 0.20-225/0.25-185/0.30-150 mm/méter
  • Maximális fékerő: 5 kg

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Áttétel 8,5:1
Méret 201
Pótdobok száma 0
Csapágyszám 6+1
shimano-8843 Gyártó Shimano
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!