Korda Longshank Beaked Méret: 6 - Korda Pontyozó Horog

2 890,00 Ft / Csom
Egység ár:
1 darab = 289,00 Ft
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + Csom

Korda Longshank Beaked Méret: 6 - Korda Pontyozó Horog
Az eredeti Korda Longshank X a népszerű eredeti horogminták alapján készül. Amelyek a formájuk és a horog képességük miatt kedveltek a pontyhorgászok körében. Ezt sokkal erősebbé és élesebbé tették. 20 évvel később Danny Fairbrass ismét finomított ezen különleges horgon.
Az Underwater film tapasztalatai hatására Danny úgy döntött, hogy két jelentős változást hajt végre. Még halálosabb opcióvá téve azt a fegyvertárában. Az első változtatás az volt, hogy a hegyét befelé fordították. A tesztek során a horogra akadt pontyoknál biztonságosabb horogtartást biztosított. Jelentősen növelve a halak partra terelési arányát.
A másik változtatás az volt, hogy még jobban behajlították a horog fülét. Az eredeti mintának 20 fokos behajlított füle van, az új változatnál ezt 40 fokra növelték. Ez segít a horognak gyorsan és könnyedén megfordulni a ponty szájában, biztosítva a folyamatosan jó horogtartást.
Az eredeti mintához hasonlóan, a Longshank Beaked erősebb drótból készült, miközben PTFE, teflon bevonattal rendelkezik. Elérhető 2, 4, 6 és 8-as méretekben, szakállal és szakáll nélkül, tíz darab horog csomagonként
  • Kiszerelés: 10 db/csomag
  • Több méretben kapható
  • Szakállas kivitel

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
korda-139-20240205182638 Gyártó Korda
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!