Halcatraz Blowback Rig Szakáll Nélküli Horoggal Méret: 2 - Halcatraz Előköttött Pontyozó Horog Fonott Zsinórral

1 390,00 Ft / Csom
Egység ár:
1 darab = 695,00 Ft
Nincs raktáron


Halcatraz Blowback Rig Szakáll Nélküli Horoggal Méret: 2 - Halcatraz Előköttött Pontyozó Horog Fonott Zsinórral


Megérkeztek a Halcatraz bojlis előkék, amit kifejezetten pontyozó horgászok számára készítettünk. Nem volt olyan előkötött pontyozó horog a palettánkon, amit nyugodt szívvel javasoltunk volna a vásárlóinknak. Gyakran kerestek a horgászok szakállmentes előre kötött horgokat. Sajnos nem tudunk adni megfelelő szakállmentes előkötött horgot a vásárlóinknak, amit nyogodtan használhatnak a népszerű sporthorgász tavakon. Nekünk nagyon fontos a halak védelme, ezért gondoltuk a létszükségét ennek a horog sorozatnak.

A Halcatraz előkötött horog különleges kialakításának köszönhetően könnyen akad a pontyok szájába. A használatával biztos akadást biztosít horgászat során. Az előkötött mivoltának köszönhetően könnyen és gyorsan lehet felhelyezni a bojlis szerelékekre. Így időt és energiát takarít meg a horgászok számára és több idő marad a horgászatra. Az előkötött pontyozó horgok erős és strapabíró anyagból készülnek.

Ennél a kötési módszernél szabadon tudjuk a csalinkat pozícionálni, és tökéletesen tudjuk használni úgynevezett hóember vagy, dupla, akár szimpla bojli/pop-up csalival is egyaránt. A szerelék előnye, hogy a hal a csalinkat ki tudja fújni, de a horogbefordító segítségével, a horgunkat nem, így a sokszor megfogott halakat is nagyobb biztonsággal tudjuk szákba terelni.

Minden előke Magyarországon készül minőségi alapanyagok felhasználásával. A szerelékek kézzel készülnek így kicsi a valószínűsége, hogy a gyenge minőségű gépi kötés miatt halvesztésünk legyen.

  • Horogméret: 2-es
  • Előkehossz: 15 cm
  • Szakítószilárdság: 15 lb / 6,8 kg
  • Kiszerelés: 2 db/csomag

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
halcatraz-276-20190528155132 Gyártó Halcatraz
halcatraz-termekek-681-20220926105300 Legnépszerűbb termékeink Halcatraz termékek
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!