Kamasaki Thunder Spin 240 Pergető Szett - Kamasaki Pergető Horgász Szett

21 750,00 Ft / Csom
Nincs raktáron

- + Csom

Kamasaki Thunder Spin 240 Pergető Szett - Kamasaki Pergető Horgász Szett
A Kamasaki Thunder szett alapját és gerincét egy igazán univerzális bot alkotja, a Thunder Spin 240 cm-es 30-60 g-as változata, mely a csuka, süllő és a balin horgászatához is megfelelő társ lesz. Alkalmas gumihalas, wobbleres vagy akár villantós pergetésre is, a gerincessége pedig a nagyobb halak erejét is fel fogja őrölni. Tökéletes választás azon horgászoknak, akik most ismerkednek a pergetéssel, és ehhez egy igazán kedvező ár-érték aránnyal bíró eszközt kerestek. A könnyű, mindössze 230 grammos pergető bot akár egésznapos cserkeléshez is alkalmas, pluszban jó szolgálatot biztosít általános pergetéshez!
IM6-os anyagának köszönhetően kiválóan terhelhető, akár kisebb harcsák kifárasztására is alkalmas, azonban nagy százalékban múlik az eredményesség, a horgász tudásán is. Univerzalitása miatt, a süllő, csuka és balin pergetés lehetőségét egyaránt megteremti. Sőt, szettünk keretei között, most egy a bothoz tökéletesen illő Thunder Spin orsó is tartozék, melyet a dobon található jó minőségű pergető monofil zsinór teszi igazán kiemelkedő darabbá társai között. A soklamellás fékrendszer tág határok között állítható és precízen adagolja a zsinórt a fárasztás során,így minimálisra csökken a halvesztés esélye. Ezen kívül egy 100 méteres Super Braid fonott és egy Wizard halkiemelő fogó is jár a csomaghoz!
Végül pedig, a pergetés lényegeként, a műcsalik sem maradhatnak el. Egy Kamasaki Super Lure csali csomag jár pergető összeállításunkhoz, egy praktikus műanyag dobozzal. Nemcsak látványban - formában, típusban, színben – gazdag műcsalik kaptak helyet a szettben, de kis gyakorlás, tapasztalatszerzés után láthatjuk majd, hogy fogós csali arzenál is van a birtokunkban.
A szett teljes tartalma:
  • Kamasaki Thunder Spin 240 cm bot
  • Kamasaki Thunder Spin 4000 orsó
  • Kamasaki Super Lure Set
  • 100 méter Kamasaki Super Braid fonott zsinór
  • Wizard halkiemelő fogó

Kapcsolódó termékek

Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Hij Zoltán
2023-06-07 21:23
Lehoczky Éva
2022-10-31 18:46
Katona Péter
2022-08-07 21:02
Piroska Zsupekné Galambos
2022-07-16 13:34
Mátyus Attila
2022-04-17 16:05
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!