-13%

Humminbird Mega 360 Imaging Minn Kota 127 cm - 360°-os Jeladó Minn Kota Hátsó Rögzítő Konzollal

559 989,99 Ft / db
Akciós ár:
489 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára!
Limitált akció Az akció a 2024. január 26. és 2024. május 9. között érvényes vagy a készlet erejéig!
Humminbird Mega 360 Imaging Minn Kota 127 cm - 360°-os Jeladó Minn Kota Hátsó Rögzítő Konzollal
A MEGA 360° Imaging kristálytiszta, 360°-os kilátást kínál a hajó alatt. Fedezze fel a szerkezeteket, a vízfeneket és a halakat 40 méterre, a hajója körül bármely irányban, beleértve az előre mutató irányt is, így már azelőtt észreveheti a jó horgászhelyeket, mielőtt áthaladna rajtuk. Nem számít, hogy trolling vagy vontatóhorgászat, a teljes rálátás biztosított. A MEGA Imaging funkció továbbfejlesztésének köszönhetően immár a megahertz tartományban mozoghat, és még több részletet észlelhet.
ÍGY MŰKÖDIK A MEGA 360° IMAGING
A 360°-os jeladó úgy működik, mint egy radar. Képzeljen el egy vékony halradar-falat, amely a víz alatt 40 méterre húzódik a hajó jobb és bal oldalán. Ez a fal forog és egy 80 m átmérőjű kört hoz létre. Minden, ami ezen a körön belül van, visszhangként valós időben továbbításra kerül, és megjelenik a képernyőn. Most már nem csak azt láthatja, hogy mi van a hajó mögött és a hajó oldalán, hanem azt is, hogy mi van a hajó előtt, mielőtt a halak egyáltalán észrevennék, hogy Ön ott tartózkodik. Egyedülállóan ötletes és csak a Humminbird-től! Lenyűgöző fotórealisztikus képek a hajó környezetéről, még álló helyzetben is!
HAT FORGÁSI SEBESSÉG
A nagyobb rugalmasság érdekében a vízen 6 különböző forgási sebességgel érhető el az átvivő sugár. A lassabb forgási sebesség nagyobb felbontást, de lassabb képfrissítési sebességet eredményez. A nagyobb sugárforgatási sebesség csekélyebb képminőséget, de nagyobb frissítési sebességet eredményez.
RÉSZTERÜLETEK SZKENNELÉSE
A MEGA 360° Imaging™ lehetővé teszi, hogy szabadon kiválaszthassa és meghatározhassa az átvivő sugár által lefedendő szakaszt 10° és 360° között. A közvetlenül a hajó előtti terület különösen hasznos, de a sugarat bármely más irányba is irányíthatja. Mivel az adott szakasz beállításánál az átvivő sugár kisebb területet pásztáz, ez nagyobb képfrissítési sebességet eredményez.
  • A Mega 360° jeladó 4 változatban kapható, és az összes Humminbird MEGA Imaging+ készülékkel kompatibilis: Apex, Solix G2/G3, Helix 8-15 G3N/G4N
  • Minn Kota hátsó rögzítés
  • Méret: 127 cm
  • Letapogatott kör sugara: 76 méter

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
minn-kota-293-20191125135300 Gyártó Minn Kota
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!