-18%

Shimano Aero X3 Distance Feeder Bot 3,96m 100g - Shimano Aero X3 Távdobó Feederbot

59 990,00 Ft / db
Akciós ár:
48 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára!
Limitált akció Az akció a 2024. január 26. és 2024. május 4. között érvényes vagy a készlet erejéig!
Shimano Aero X3 Distance Feeder Bot 3,96m 100g - Shimano Aero X3 Távdobó Feederbot

A Shmano Aero X3 tökéletesen botcsalád illeszkedik az Aero Competition sorozat középkategóriájába. Sokoldalúság, nagy méretválaszték és a minőség kombinációját nyújtja a 8 modellel rendelkező sorozat. Biztosak vagyunk benne, hogy kielégíti a feeder horgászok igényeit az X3-as botcsalád.

Úgy gondoljuk, hogy nincs jobb ár-érték arányú feeder bot, és biztosak vagyunk benne, hogy le fog nyűgözni minden horgászt.
Bármilyen típusú botra van szüksége, az Aero X3-nak megvan a megfelelő alternatívája rá. Feeder botok rövid és közepes távokra, valamint extra nagy távolságú horgászathoz is alkalmasak. Nagyon magas színvonalon készült, kiváló minőségű tartozékokkal, amelyek kiegészítik a blank minőségét és fantasztikus akcióját a botoknak.
A Full Carbon alapra épített blankok a Diaflash technológiát is hasznosítják. A külső rétegen keresztben karbonszalag található, amely csökkenti a blank csavarodását és növeli a reakciót. Ezt eredetileg csúcskategóriás pergetőbotokhoz fejlesztette ki a Shimano.
Az Aero X3 termékcsaládon belül három Precision feederbot található. Ezeket olyan közeli és közepes horgászathoz tervezték, ahol nagyon fontos a pontosság. Ha hosszabb hatótávolságú feederbotokat szeretne, öt Distance modell áll rendelkezésre.
Minden modell csúcskategóriás Fuji DPS orsótartóval rendelkezik, amely a minőséget árasztó parafa/EVA nyélre van szerelve. Seaguide XOG gyűrűsort használnak a feederbotokon, és kifejezetten úgy vannak elhelyezve, hogy fokozzák az akciót és maximalizálják a dobási teljesítményt. Ha minőségi botot és csúcsminőségű építési minőséget szeretne reálisan áron, akkor az Aero X3 botcsalád legyen a választása.
  • Hossz: 366 cm
  • Dobósúly: 100 gramm
  • Tagok száma: 3+3 db spicc
  • Spiccek erőssége: 1,5 - 2,0 - 3,0 oz
  • Szállítási hossz: 140 cm

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Hossz (m) 3.90
Tagok száma 3
shimano-8843 Gyártó Shimano
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!