Shimano Aero Pro Distance Feeder 3,66m 90g - Prémium Shimano Feeder Bot

235 989,99 Ft / db
Nincs raktáron


Shimano Aero Pro Distance Feeder 3,66m 90g - Prémium Shimano Feeder Bot
Az Aero Pro feeder botokkal szenzációs termékek születtek. A Shimano által valaha gyártott legfejlettebb feederbotok, amelyek könnyebbek, mint bármelyik versenytársuk. Ez a horgászbot család a versenyhorgászok számára készült. A siker és a kudarc közötti különbség gyakran hihetetlenül kicsi, az Aero Pro feederbottal leküzdhető a különbség.
Ez a termékcsalád a valaha volt legjobb feeder botot kínálja. Olyan technológiát tartalmaz, amelyet még soha nem használtak feeder botokon. Ez észrevehető előnyt jelent egy horgászversenyen.
Pontosabb és hosszabb dobás, maximális fárasztási élmény, amit a versenytársak irigyelni fognak. Az Aero Pro előnyeinek nagy része az alkalmazott technológiából származik. Minden modell Spiral X Core-ból és Hi-Power X karbonból készült, ami a Shimano legjobb karbon kombinációja.
Ha ehhez hozzáadunk egy CI4+ orsótartót és a legújabb Fuji K-Type SiC gyűrűsort, az eredmény vitathatatlanul a valaha gyártott legkönnyebb feederbot
De a legkönnyebbnek lenni még nem minden, különösen a feederbotoknál. A dobási teljesítménye még fontosabb. Az Aero Pro esetében az exkluzív karbon technológia kombinációja csökkenti a blank csavarodást nyomás alatt. Az eredmény bot, amely pontosabban és nagyobb erővel dobható. A dobásba fektetett erőt maximális hatékonysággal használják fel az egész botban, hogy növeljék a spiccsebességet.
  • Hossz: 366 cm
  • Dobósúly: 90 gramm
  • Tagok száma: 2 db
  • Súly: 230 gramm
  • Szállítási hossz: 191 cm
  • Carbon tartalom: 99,4 %
  • 3 darab feeder tip tag

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Hossz (m) 3.60
Tagok száma 2
shimano-8843 Gyártó Shimano
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!