Carp Expert MAX 2 Feeder 4.20m 100-150g - Carp Expert Távdobó Feeder Bot

35 990,00 Ft / db
Nem rendelhető


Carp Expert MAX 2 Feeder 4.20m 100-150g - Carp Expert Távdobó Feeder Bot
A mai horgászok elvárásai és a felszerelések végletekig történő kihasználása, még erősebb és adott helyzetekre maximálisan alkalmazható horgászcikkeket kíván! Ennek eleget téve a Carp Expert márkán belül létrejött egy remek horgászbot széria, mely a CXP-re jellemzően mindeki számára elérhető áron kínál kimagasló minőséget! Ez a horgászbotcsalád a MAX névre hallgat.
A MAX 2 szériába tartozó horgászbotok alapanyaga IM8-as karbon. Miért is rendhagyó az IM8? A legtöbb pontyozó horgászbot IM10-es karbonból készül, nincs is a Carp Expert palettáján még egy olyan horgászbot a pontyozó kategóriában ami IM8-ból készülne, így egy érdekes, új tapasztalatot szerezhetünk a kipróbálásával. A MAX2 Feeder szériája 3 féle dobósúly tartományt fed le, melyek a Light, Medium és Strong besololást kapták meg. A Light 30-60 grammos legfinomabb tag kisebb csatornákra, rövidtávra alkalmazható. A Medium 60-100 grammos változat egy univerzális, mondhatni "klasszikus" középutat ad az állóvízi pontyhorgászok kezébe. A Strong, legerősebb változatokkal pedig, 100-150 grammos karakterüknek és kiváló fogást adó hosszított nyelüknek hála, a távoli helyek meghorgászásához is alternatívát kínálnak felhasználóik számára.
1 karbon és 2 üveg feeder spicc jár a szériához. Megjelenésükben letisztult fekete blank a jellemző, fehér feliratokkal, valamint a gyűrűknél ezüstszínű bandázsolással, igazán impozáns, mégis visszafogott megjelenést biztosítva a szériának! Az orsótartó a jól bevált alulról tekerős változat. A kecses bottest meglepően könnyed, így nem kényelmetlen akár hosszabb dobós peca alatt sem. A tökéletes balansz és egyensúly miatt, a kiválasztott mérettől függően 4000 és 6000 közötti orsót érdemes hozzájuk választani. Legyen szó akár hosszúelőkés feederezésről vagy methodozásról, ezek a botok hosszú ideig hű társak lesznek bármely horgász kezében.
  • Hossz: 4,20 méter
  • Tagok száma: 3+3 db
  • Dobósúly: 100-150 gramm
  • Szállítási hossz: 146 cm
  • Súly: 460 gramm
  • Akció: B

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Hossz (m) 4.20
Tagok száma 3
carp-expert-228-20180621120419 Gyártó Carp Expert
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!