Shimano Tribal TX-4A 9300 Bojlis Bot - Shimano TX4A 2.70m 3,00lb

69 990,00 Ft / db
Raktáron
A rendeléstől számított 1-2 napon belül kézhez kaphatod!

- + db

Shimano Tribal TX-4A 9300 Bojlis Bot - Shimano TX4A 2.70m 3,00lb


A TX-4A bojlis bot család a középkategóriás termék a Tribal TX horgászbot sorozatban. Kiváló dobási teljesítményt biztosít a fejlett karbon építési technológiának köszönhetően, beleértve a T1100G nagy moduláris szénszálat a spicctagban. Növeli a dobási sebességet és a fárasztásnál is gyorsan leköveti a hal kirohanásait. Fantasztikus ár-érték arányt nyújt a horgászok számára a középkategóriában.

Ha olyan horgászbotot keresel, ami ideális nagy távolságú dobásokhoz, akkor a Shimano Tribal TX4A kiváló lehetőséget nyújt. Mindeközben nem megy a fárasztási élmény rovására a horgászbot merevsége.

A hosszabb Intensity modellek igazi erőművek, amelyek lehetővé teszik a hosszútávú dobások elérését. Míg a rövidebb és lágyabb modellek fantasztikus egyensúlyt kínálnak az erő és a fárasztás között. És ha nem a hossz a lényeg, nézd meg a rövidebb 2,74 méteres stalker és 3,05 méteres modelleket, amelyek ideálisak közeli és közepes tartományú horgászathoz. Ezek a botok kiváló lehetőséget kínálnak, ha behúzós horgász vagy.

A botok High Pressure Carbon technológiával készülnek, a TX-4 előnyben részesül a Biofibre erősítéssel. Az eredmény egy olyan remek kinézetű bot sorozat, amely minden teljesítményt kinyer a dobás technikádból és képességedből.

Seaguide Zirconia gyűrűkkel van felszerelve és egy csodás 3K szén szövettel van ellátva a bottest. Kényelmes tapintású zsugorcsövezett nyéllel rendelkezik, ami a legújabb trendeknek is megfelel vékony kialakítása miatt.

  • Hossz: 2,74 méter
  • Tagok száma: 2 db
  • Szállítási hossz: 141 cm
  • Súly: 211 gramm
  • Terhelhetőség: 3,00 lb

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
Hossz (m) 2.70
Tagok száma 2
shimano-8843 Gyártó Shimano
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!