Horog VMC Mystic Carp 7025 Size:06

1 790,00 Ft / Csom
Nem rendelhető


Horog VMC Mystic Carp 7025 Size:06

2015. év elején kerülnek a horgászboltok polcaira a francia VMC új fejlesztésű pontyozó horgai. A MYSTIC Carp névre keresztelt, négyféle formában készülő horgok, a mai modern pontyhorgászat minden igényét kielégítik. Sőt, még ennél is többet kínálnak!
A négyféle formában készülő tűéles, kovácsolt karbon horgok minden típusa rendelkezik egy "+" jelzésű változattal is, amely jelzés a típusszám után látható (pl.: 7021+, ...7025+). E jelzéssel ellátott csomagolásban található horgok a horogfül visszahajtásnál műgyantaréteggel vannak lezárva, illetve a horog hegye 3 fokkal ki van hajtva. A fül zárásának a lényege, hogy megvédje az előkezsinórt a kötésnél az előfordulható sérüléstől (felcsúszástól), a 3 fokos kihajlítás, pedig biztosabb akadást eredményez.

Minden csomagoláson megtalálható a P.T.F.E. Coating felirat, ami jelzi, hogy a csomagban található horgokat olyan egyedülállóan "sima" bevonattal láttak el, ami segítségével a behatolási sebesség akár 50%-al növekedhet. Ebből logikusan arra lehet következtetni, hogy a kifújások száma csökkenhet, így több sikeres akasztást érhetünk el.

  • Kapható méretek: 1, 2, 4, 6, 8
  • Szín: NT
  • Kiszerelés: 10 db/csomag
  • Méret: 06

Kapcsolódó termékek

Termék paraméterek
vmc-11939 Gyártó VMC
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 5 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 15 illetve videó feltöltése után további 50 hűségpontot írunk jóvá!

Kiss István
2021-10-11 15:32
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!